Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél így ?
Figyelt kérdés
El romlott a szex köztünk. Ennek egyik oka a kapcsolati eltávolodás.
Én próbálnék minőségi időt lenni vele, ő nem igazán.
Próbálnék szexuális téren amit én egyelőre jól esőnek érzek, az egyelore a petting. Mikor így közelednék ő nem engedi az orált, csak ha megdugsz.
ma 05:33
1/8 menta34 válasza:
Én pl. megtanulnék értelmes kérdést kiírni :D
2/8 anonim válasza:
Vidd el egy étterembe, karácsonyi vásárba, vegyél neki egy virágot, aztan dugd meg.
Ha ez se hozza hangulatba akkor vége
3/8 A kérdező kommentje:
Neki lenne hangulata nekem nincs egyelőre ahogy áll a kapcsolatunk
ma 06:32
4/8 NemFogodKitalálni válasza:
A kérdésedben még azt írtad, hogy ő nem akar… most akkor mi a problémád, ki nem akar és mit nem akar?
5/8 A kérdező kommentje:
Igen, mert ő nem akarja hogy a dugáson kívül máshogy elégítsem ki, én nekem meg egyelőre ezt nem kívánom , orált jól esne adni neki de azt nem engedi
ma 06:44
6/8 NemFogodKitalálni válasza:
Akkor tőlünk mit vársz? Nekünk mit kéne tennünk? Ezt nektek kell megoldani, sőt inkább neked. Leülsz és beszélsz vele. Ezzel kapcsolatban mi (sajnos?) nem tudunk segíteni.
7/8 anonim válasza:
Akkor a saját hangulatod miatt kezdjetek randizni. Vagy közös sport/hobby bármi
Amúgy nekem se jönne be ha csak egy nyalást kapnék. Lehet ő sincs annyira oda érte
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!