Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 18-40 éves lányok és nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-40 éves lányok és nők AKIKET IZGAT! Mi gátol hogy gloryholeba menjetek?

Figyelt kérdés
tegnap 20:25
 1/7 anonim ***** válasza:
45%

Lehet azért, mert sosem szexeltem és szoptam, és túlzottan jól működik a libidóm, de engem egyre jobban izgat. Írtam is ki kérdést, de választ még nem kaptam. Alapból mindig is érdekesnek tartottam a helyzetet, hogy nem tudni, ki az, nincs arc, nincs úgy érintkezés, hogy az ujjak, egyéb testrészek találkoznak, csak a nő kézzel vagy szájjal a férfit, vagy az alanti részek találkája, de közben ott van egy elválasztó fal, és alighanem soha az életben nem tudni, ki volt, ez igaz mindkét oldalról.

Na de, nézzük a dolog árnyékosabb oldalát a betegségeken túl. Ha egy férfi minél több nőt visz ágyba, azzal a világon semmi probléma nincsen, ám ha tegyük fel, egy nő mondjuk volt külön-külön időben tíz különböző emberrel, már "a kutyának nem kell a használt rongy". Én őszinte ember vagyok, ha valaha lenne kapcsolatom, nem titkolnám el a párom elől, de alighanem nem lenne elfogadott, hogy elmentem egyszer idegeneket lesz*pni, esetleg szexelni is, akkor sem, ha nem pénzért csináltam, és kapcsolatban eszembe nem jutna, megadnám a páromnak a kijáró tiszteletet, és ő lenne az egyetlen, akitől kapni és akinek adni örömet szeretnék. A világnak sem szándékoznám kiteregetni, de ha mégis kiderülne valamiképpen, az életben nem mosom le magamról, rib*ncnak könyvelnének és akár el is áshatom magam.

tegnap 20:41
 2/7 A kérdező kommentje:
De ha óvatos vagy és sosem derül ki és kapcsolatban s em hozod fel az nem hazugság.
tegnap 20:43
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Hogy alkapok vmit. Hogy van e gusztusom az adott faszhoz. Illetve, hogy véletlen ismerőst szopnék le, s pl rájőnnék a hangjából
tegnap 20:52
 4/7 A kérdező kommentje:
3# Akkor mi izgat a gloryholeban?
tegnap 21:03
 5/7 anonim ***** válasza:
43%
Én csak arra reflektálnék pasiként, hogy személy szerint vagány dolognak tartanám, ha a csajom kipróbálta volna a gloryhole-t. Sőt, megkérném, hogy menjünk el együtt és mutassa be mit tud!
tegnap 21:32
 6/7 tejjelkifili ***** válasza:
29%
#1 viszont legalább értelmes valaki vagy, hogy látod a következményeket.
tegnap 21:37
 7/7 anonim ***** válasza:
36%
Nem hinném, hogy emögött a "nem mondanám el senkinek a páromon kívül, de jaj vajon mit gondolnának rólam abban a hipotetikus helyzetben a hipotetikus emberek, ha valami csoda folytán eljutna hozzájuk" okfejtés mögött a következmények racionális felmérése áll, inkább sima szorongás, gátlásosság. Nem véletlen, hogy anonim oldalon írkál a fantáziáiról, miközben szűz, nulla valós tapasztalattal.
tegnap 22:00

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!