Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-40 éves lányok és nők AKIKET IZGAT! Mi gátol hogy gloryholeba menjetek?
Lehet azért, mert sosem szexeltem és szoptam, és túlzottan jól működik a libidóm, de engem egyre jobban izgat. Írtam is ki kérdést, de választ még nem kaptam. Alapból mindig is érdekesnek tartottam a helyzetet, hogy nem tudni, ki az, nincs arc, nincs úgy érintkezés, hogy az ujjak, egyéb testrészek találkoznak, csak a nő kézzel vagy szájjal a férfit, vagy az alanti részek találkája, de közben ott van egy elválasztó fal, és alighanem soha az életben nem tudni, ki volt, ez igaz mindkét oldalról.
Na de, nézzük a dolog árnyékosabb oldalát a betegségeken túl. Ha egy férfi minél több nőt visz ágyba, azzal a világon semmi probléma nincsen, ám ha tegyük fel, egy nő mondjuk volt külön-külön időben tíz különböző emberrel, már "a kutyának nem kell a használt rongy". Én őszinte ember vagyok, ha valaha lenne kapcsolatom, nem titkolnám el a párom elől, de alighanem nem lenne elfogadott, hogy elmentem egyszer idegeneket lesz*pni, esetleg szexelni is, akkor sem, ha nem pénzért csináltam, és kapcsolatban eszembe nem jutna, megadnám a páromnak a kijáró tiszteletet, és ő lenne az egyetlen, akitől kapni és akinek adni örömet szeretnék. A világnak sem szándékoznám kiteregetni, de ha mégis kiderülne valamiképpen, az életben nem mosom le magamról, rib*ncnak könyvelnének és akár el is áshatom magam.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!