Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 18-40 éves lányok és nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-40 éves lányok és nők AKIKET IZGAT! Mi gátol hogy gloryholeba menjetek?

Figyelt kérdés
dec. 11. 20:25
 1/8 anonim ***** válasza:
64%

Lehet azért, mert sosem szexeltem és szoptam, és túlzottan jól működik a libidóm, de engem egyre jobban izgat. Írtam is ki kérdést, de választ még nem kaptam. Alapból mindig is érdekesnek tartottam a helyzetet, hogy nem tudni, ki az, nincs arc, nincs úgy érintkezés, hogy az ujjak, egyéb testrészek találkoznak, csak a nő kézzel vagy szájjal a férfit, vagy az alanti részek találkája, de közben ott van egy elválasztó fal, és alighanem soha az életben nem tudni, ki volt, ez igaz mindkét oldalról.

Na de, nézzük a dolog árnyékosabb oldalát a betegségeken túl. Ha egy férfi minél több nőt visz ágyba, azzal a világon semmi probléma nincsen, ám ha tegyük fel, egy nő mondjuk volt külön-külön időben tíz különböző emberrel, már "a kutyának nem kell a használt rongy". Én őszinte ember vagyok, ha valaha lenne kapcsolatom, nem titkolnám el a párom elől, de alighanem nem lenne elfogadott, hogy elmentem egyszer idegeneket lesz*pni, esetleg szexelni is, akkor sem, ha nem pénzért csináltam, és kapcsolatban eszembe nem jutna, megadnám a páromnak a kijáró tiszteletet, és ő lenne az egyetlen, akitől kapni és akinek adni örömet szeretnék. A világnak sem szándékoznám kiteregetni, de ha mégis kiderülne valamiképpen, az életben nem mosom le magamról, rib*ncnak könyvelnének és akár el is áshatom magam.

dec. 11. 20:41
 2/8 A kérdező kommentje:
De ha óvatos vagy és sosem derül ki és kapcsolatban s em hozod fel az nem hazugság.
dec. 11. 20:43
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Hogy alkapok vmit. Hogy van e gusztusom az adott faszhoz. Illetve, hogy véletlen ismerőst szopnék le, s pl rájőnnék a hangjából
dec. 11. 20:52
 4/8 A kérdező kommentje:
3# Akkor mi izgat a gloryholeban?
dec. 11. 21:03
 5/8 anonim ***** válasza:
37%
Én csak arra reflektálnék pasiként, hogy személy szerint vagány dolognak tartanám, ha a csajom kipróbálta volna a gloryhole-t. Sőt, megkérném, hogy menjünk el együtt és mutassa be mit tud!
dec. 11. 21:32
 6/8 tejjelkifili ***** válasza:
49%
#1 viszont legalább értelmes valaki vagy, hogy látod a következményeket.
dec. 11. 21:37
 7/8 anonim ***** válasza:
26%
Nem hinném, hogy emögött a "nem mondanám el senkinek a páromon kívül, de jaj vajon mit gondolnának rólam abban a hipotetikus helyzetben a hipotetikus emberek, ha valami csoda folytán eljutna hozzájuk" okfejtés mögött a következmények racionális felmérése áll, inkább sima szorongás, gátlásosság. Nem véletlen, hogy anonim oldalon írkál a fantáziáiról, miközben szűz, nulla valós tapasztalattal.
dec. 11. 22:00
 8/8 anonim ***** válasza:
79%
Én nem itélnék el egy olyan lányt, nőt, aki mindenféle módon x-pasival volt. Utálom ezt a lerib.cozást. Miért nem leht egy nőnek is kiélni magát úgy ahogy neki jólesik, tegye. Minél több pasival keveredik szexuális kapcsolatba, annál jobban fogja értékelni a számára igazán jót, azt a pasit, aki a legjobb (lelkileg is) és legkielégítőbb számára. Ha volt már előttem pl. 50 pasival és utána velem marad, az nekem öröm, hiszen valamiért az előző 50 nem volt neki jó, de mi viszont működünk rendesen.
jan. 31. 07:20

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!