Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évessel szexelni felnőtt (mondjuk 25+ éves) fejjel már valóban aberráció?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy milyen arányban vannak itt azok, akik így gondolják, mert elég sok szidalmat olvasok ezzel kapcsolatban. Tegyük fel, hogy nincs semmi tanár-diák vagy felettes-beosztott reláció a két ember között, sem fizikai/anyagi kényszer.tegnap 19:06
A kérdező szavazást indított:
Nincs vele gond
Van benne valami beteg/erkölcstelen
25 szavazat
1/12 anonim válasza:
Miért lenne abberáció?
18 évesen felnőtt ember vagy.
Gondolom a 25+-os pasi, nem egy 90 éved bácsika.
Akkor meg?
Semmi gond nincs ezzel. Aki csesztet ezért, az irigy, vagy csak simán rosszindulatú.
2/12 anonim válasza:
Amilyen gyorsan kezdtek el erenni a nők és amilyen gyerekesek a pasik, nincs ezzel gond szerintem
3/12 anonim válasza:
Miert lenne mar? 😅
31 vagyok es siman dugnek 15-16 eves csajjal.
4/12 anonim válasza:
25 évesen dugtam, szopattam 15 évest. Hol itt a gond?
5/12 anonim válasza:
Én 17-18 évesen egy negyvenes pasival jártam össze dugni amikor szingli voltam.
Szóval no para!
6/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk engem pont fordított felállásban érintett (nő vagyok, a srác volt a fiatalabb), de ennek nem tudom, van-e jelentősége problémásság szempontjából.
tegnap 19:23
7/12 anonim válasza:
18 évesen a fiúk is, lányok is felnőttek. Nem csak jogilag hanem testileg is, két felnőtt ember pedig azt csinál amit akar. Ennél sokkal nagyobb korkülönbséggel is teljesen rendben van minden, ha már egyik fél sem gyerek!
10/12 anonim válasza:
Nincs semmi "problémásság"(?). Két ivarérett felnöttröl van szo.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!