Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha leszopok egy srácot de engem nem szop le, akkor én hetero maradok, mert az a meleg aki hagyja?
Figyelt kérdés
dec. 11. 15:39
1/11 anonim válasza:
Az is forró aki csinálja...
elhánynám magam...
3/11 anonim válasza:
Seggbedutyinál szokták mondani, hogy az a meleg aki kapja.
Szopacsolásnál inkább az a meleg aki adja.
4/11 anonim válasza:
Volt erről egy South Park rész. Röviden ha te szopod le te vagy meleg. Az egyedüli módja hogy ezt visszacsináld ha ő is leszop téged. Mert akkor megforul a b u zipolaritás.
Forrás:
5/11 anonim válasza:
Attól függ milyen hőfokú volt a f@rka.😁👨❤️💋👨
7/11 A kérdező kommentje:
6-os ez nem igaz mert a lányokat szeretem, csak a barátom meleg, mondta is már nekem hogy a srácokat szereti
dec. 11. 18:25
8/11 anonim válasza:
És leszoptad a barátodat? Amúgy haverok között ez csak kölcsönös segítségnyújtás, nem b.zulás. ;)
9/11 anonim válasza:
Ha te szopsz, onnantól kizárt, hogy heteró legyél. Egy heteró nem vágyik arra, hogy egy másik férfi farka legyen a szájában. A börtönökben elterjedt az a felfogás, mivel ott ugye nincs nő, hogy ha jobb híján egy másik férfit szopatsz vagy dugsz, tehát te vagy a férfi, és úgy csinálod neki, mint egy csajnak, attól te még nem feltétlenül vagy meleg. De aki másokat leszop, vagy hagyja, hogy seggbe dugják, azt még odabent sem tekintik heterónak.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!