Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki negatív erényövet hord, és hozzá tudott szokni? Tapasztalatok?
Ez olyan erényöv, ami visszanyomja a péniszt a hasfalba. Az a bajom, hogy pisilni nem tudok normálisan, ha rajtam van. Egyrészt mindenfele spriccel másrészt nem engedi kifolyni rendesen a pisit, szóval utána mindig legalább egy zuhanyzás kell.
Van hozzá katéter erre a célra, de ha azt berakom, attól elkezd felállni és nem tudom sehogyse felvenni az erényövet. Mi a trükkje ilyenkor a felvételnek? Egyébként nem túl kényelmes a katéter, de lehet hozzá tudnék szokni. Van akinek sikerült?
Illetve hosszútávon, nektek nem kényelmetlen? Üléskor, alváskor bizonyos pózokban nekem eléggé. Van egy másik erényövem, egy ketrec ami amúgy viszonylag kicsi. De az mindig kényelmes (kivéve ha nagyon fel vagyok izgulva, persze).
#3 jav.
...pontosabban sok mást is tartottam már nem normálisnak, csak ez az első ahol nem bírom ki szó nélkül...
Csak trollkodik nincs értelme szörnyűlködni.
Én is szoktam rendszeresen, meg húzni mások ágyat is. 😂
Ok :), csak már nem lehet tudni, hogy mi az az elmebeteg dolog ami valóban létezik.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!