Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, izgató egy ilyen öltözködésű nő? Elhívnátok randira, vagy túl kihívónak tartanátok?
dec. 11. 06:00
11/19 Misticboy válasza:
Mini szoknya, sportcipő, kötött pulcsi? Elég tróger. Szerintem pasi. 18F
12/19 anonim válasza:
Olyan mint egy fiú női ruhában.
Amúgy nem túl kihívó.
13/19 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem kihívó öltözet
19/19 ZeaMais válasza:
a férfiak a nőt nézik elsősorban. Bármi van is rajta. Aki a tűsarkút nézi, az nyilvánvalóan lyukra játszik :-) A figyelemfelhívó öltözködésben inkább a lehetőséget látják, úgy mint egy felhívást egy tangóra. Egy meghívólevél. Hogy nőként ismerkednél. De én is lány vagyok. És akinek nem jön be amit hordok, annak nem is akarnék bejönni semmiben sem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!