Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden általános jelenségnek van magyarázata
A kinézettel kapcsolatos dokgok biológiai okokra vezethetőek vissza.
A vékonyság nagyon egyszerű. Mert az egészségesebb. Pl a fenék is azért vonzó, mert ott a legegészségesebb a zsír tárolása. Vagy pl széles csípő azért, mert az nagyobb termékenységet valószínűsít. Volt ilyen kutatás aminél az jött ki hogy a 7/10es derek/csípő arány a legvonzóbb a férfiak számára
Nem vagyok magamra büszke, de engem alapvetően szexuálisan izgatnak a teltebb nők, viszont kapcsolatba már nem tudnék velük menni. Egyszerűen az egóm és a tudatalattim nem engedi ezt megvalósítani és gáznak érzi. Valószínűleg nem én vagyok az egyetlen ilyen gondolkodású férfi.
De ugye nem véletlen van ez a mondás is: “Nagy bőröndbe jó pakolni, de kínos vele járni”
A legtöbb nőnek miért a magas férfiak jönnek be?
Az is kb ugyanez a kérdés.
Mint jelent a vékony?
1. Ha csak azt, hogy nem kövér, akkor elhiszem a kérdésben megfogalmazott állítást. Mert a legtöbb féfinak nem a kövér nők jönnek be. (Attól még nagyon sok férfinak tetszenek a kövér nők vagy a kövér nők is.)
2. Ha a vékony azt jelenti, hogy vézna, sovány, girnyó, csot és bőr meg ilyesmi, akkor nem értek egyet a kérdésben megfogalmazott állítással. Mert a férfiak többségének a "kövér"-"normál"-"vékony" tengelyen nem a vékonyak tetszenek. Hanem a "normál".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!