Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csupaszon jobb a szex?
Azt vettem észre magamon, hogy borotválkozás után hogy is mondjam magabiztosabb vagyok. Ez miért van?
Nőként kérdezem. Privátot tartsd meg!
Igen jobb. Mi gyantáztatunk mindketten elől hátul telhesen csupaszra. Sokkal simább, selymesebb és érzékenyebb. Sokkal jobb így a tudat, hogy husszú hetekig lehet önfeledten kalandozni szájjal, nyevvel. Aktus közben is sokkal igatóbb a két csupasz börfelület érintkezése.
49N és 46F, házaspár
Ezzel én is így vagyok. De ez teljesen normális szerintem. Ha tudod, hogy csinos vagy és kívánatos, az természetes, hogy magabiztosságot ad. Meg ha látod a párodon, hogy mennyire felizgatja a dolog, és mennyire kíván, akkor onnantól te is jobban élvezed. Egyébként éppen ezért, a csupasz punci mellett, mi szoktuk azt is csinálni, hogy direkt felveszek és magamon hagyok valami kiegészítőt, legyen az csak egy sima combfix, esetleg egy tűsarkú cipő. A működési elv ugyanaz: egyrészt szexibbnek és vonzóbbnak érezheted magad tőle; másrészt a párodat még inkább beindítja, még keményebb lesz, ami pedig szintén mindkettőtöknek jó.
39/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!