Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szülés után szinte undorodok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülés után szinte undorodok magamtól,félek az együttlétt de a párom szeretné. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lassan 3 hónapja szültem de mégsem állok rá készen. A párom szeretné és én is de viszont tartok tőle. Olvastam sok helyen hogy más anyukák szülés után próbálkoztak de viszont nagyon fájdalmas volt és ettől félek én is. Mit tudnátok tanácsolni?

dec. 10. 12:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ki sem próbálod,akkor nem is fogod tudni.
dec. 10. 12:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is fájt a szülés után, pedig kivártuk a 6 hetet, sőt még többet is. De nem szabad feladni, próbálkozzatok, aztán szépen lassan el fog múlni a fájdalom. Nem az első pár alkalommal, úgyhogy kitartás. Mondd meg a párodnak, hogy óvatosan, és hogy nagyon figyeljen rád, és akkor nem lesz gond! ;-)
dec. 10. 13:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A kettőt különítsd el. Az hogy fájhat szülés után, az nem mindenkinek. Az a testedtől függ. Nekem is fájdalmasabb volt anno az első pár alkalom szülés után, de ez nem is inkább fájdalom, inkább mondanám kellemetlenségnek. Ezen sajnos egyszer úgyis átesel.

A másik része inkább a kérdéses szerintem. Azt írod hogy nem állsz rá készen, undorodsz magadtól. Na inkább ezzel kell foglalkoznotok. Őszintén mond el a párodnak mit érzel, hogy nem érzed készen magadat. Ebben semmi nincsen, biztosan megérti majd. Ami fontos, az hogy a tested megváltozott esetleg, azt neked kell elfogadnod először. Nem szabad magad másnak látnod. Szültél egy gyereket, ennek előfordulnak látszatai, de ettől ugyan az maradtál. Ezen neked kell dolgoznom. De a lényeg őszintén.

dec. 10. 13:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem úgy sikerült az első, hogy ittam egy deci vörösbort. Kellően ellazitotta a fejemben létező problémákat.
dec. 10. 22:44
 5/6 anonim válasza:
Nekem most szuletett kislanyom. Ott voltam a szuletesekor majdnem mindent is lattam megis kivanom a felesegem. Teljesen ertheto hogy komoly valtozasokon ment at a Parom de sosem ingatott meg abban hogy ugyan ugy Nokent nezzek ra. Hidd el, mi ferfiak pontosan tudjuk osztonosen, hogy ezt el kell valasztani es ugyan ugy szeressunk Titeket akik egy csodat hoztatok nekunk a vilagra! Biztos vagyok benne hogy a Te Parod is igy van ezzel es engedd hogy kozeledjen. Ennel nincs jobb dolog egesz kerek e vilagon! :)
dec. 12. 21:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Orális szexel próbáljátok kezdeni , aztán sikerülni fog . A férjed türelmére nagy szükség lessz .
dec. 12. 22:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!