Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiúnak feláll minden reggel, vagy csak akkor ha bejön neki akivel együtt aludt? (nem történ semmi olyan éjszaka, csak egy ágyban alvás)
Figyelt kérdés
dec. 10. 11:20
1/15 anonim válasza:
Fiatal koromba, ha egészséges és nem stresszes az ember, akkor igen. Nálam már nem minden reggel.
2/15 anonim válasza:
Leírnád privátban a részleteket? Úgy mondjuk jobban tudok választ adni, ha tudom milyen volt a helyzet.
3/15 anonim válasza:
Minden fiúnak feláll. Ha a másik verzió játszana, akkor azt jelentené, hogy bejön nekem az IKEA-s világítós hasú plüssnyuszim 😧🤣
5/15 anonim válasza:
Minden reggel szerintem senkinek nem áll fel. Valakinek van, hogy többször. Nekem is fel szokott de nem minden nap.
6/15 Lacy3 válasza:
Igen. Minden reggel fel van állva ha éjjszaka nem szexeltem.
8/15 anonim válasza:
50 vagyok, és még mindig áll, ha közvetlenül álmodás után ébredek. Ennek pedig az az oka, hogy minden nemileg érett férfinek van merevedése egy éjszaka többször is, méghozzá minden egyes REM fázisban, vagyis amikor álmodik az ember. Az álom tartalma, témája teljesen lényegtelen. Ez nem az én fszságom, hanem tudományos megfigyelés eredménye, utána lehet keresni. Ha tehát ébredés előtt közvetlenül REM fázisban voltál, áll a fqszod. Ha nem, pl. mélyalvásból riaszt fel valami, akkor nem.
9/15 anonim válasza:
A húgyhólyag teltsége sem mindegy, ugyanis képes nyomni az ideget.
10/15 anonim válasza:
Illetve ha alaposan ki vagy elégülve, akkor kevésbé van reggeli merevedés, mint amikor már ki tudja mióta nem ürítettél.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!