Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet attól fütyi komplexusom, hogy gyerekként együtt sportoltam feketékkel?
Figyelt kérdés
Fekete ikerpár fiúkkal sportoltam együtt alsóban, akiknek sokkal nagyobb volt mint nekem. Lehet, hogy azóta vagyok rá szégyellős, hogy ezt láttam?dec. 10. 10:04
1/10 anonim válasza:
Koravének voltak. Ők már alulról szagolják az Ibolyát, mikor te erőd teljében leszel.
2/10 anonim válasza:
Sportolás közben a farkukat nézegetted? Nem attól lettél, már akkor is defektes voltál.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem sportolás közben, de zuhanyzóban meg öltözőben látja az ember, főleg ha lényeges a különbség..
dec. 10. 10:39
4/10 anonim válasza:
Az csalóka tud lenni, mert hetero férfiak egymást közt nem álló brével szoktak zuhanyozni. Láttam már én is olyat akinek ott himbálózott a lába közt, de az nem is lesz már nagyobb bevetés közben.
6/10 anonim válasza:
Most tényleg a feketéknek már alsó tagozatos korukban, nemi érés előtt hatalmas lógó fqszuk van? Hagyjál már! A gyerekkukac, az gyerekkukac és kész.
7/10 anonim válasza:
Volt egy cigánygyerek az iskolánkban akinek érés előtt is nagy volt. Inkább vidám téma volt ha szóbakerült, meg pörgette a fütykösét előttünk az öltözőben.
8/10 anonim válasza:
Feketéknek sem mindegyiknek 20+ nehogy azt gondoljátok ám.
9/10 A kérdező kommentje:
Hát akikkel én találkoztam nekik nagy volt...
dec. 11. 10:49
10/10 anonim válasza:
Nem hiszem hogy emiatt lenne komplexusod. Feketéket jó feszesre körül szokták metélni, hogy ne nőljön nekik már olyan hatalmasra hogy kellemetlen legyen a lányoknak.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!