Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől lehet az, hogy van EGY...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet az, hogy van EGY ember, aki iszonyatosan vonz, mindig rá gondolok, mégis full random emberekkel vannak szexuális jellegű álmaim, akik amúgy eszembe sem jutnak?😂

Figyelt kérdés
Nem akartam az ezóba írni, mert inkább vélemények érdekelnek, nem az ezoterikus álomfejtős bullshitek. A vonzó ember is kolléga, meg a többiek is, akikkel álmodok. (Mostanában nem sok emberrel találkoztam, akik nem kollégák😃) De miért nem a vonzó egyénnel szexelek legalább álmomban?? Miért azokkal, akik sehogyan sem érdekelnek, maximum jól elbeszélgetünk néha? (Jóban vagyunk, de nem érdekelnek mint férfi.)
dec. 10. 01:07
 1/4 anonim válasza:
100%

Hát nem tudom ilyesmi választ szeretnél-e, de nekem elsőre az a gondolat ugrott be, hogy nem vagy-e az életben is olyan, hogy inkább ahhoz közelítesz, aki nem is tetszik igazán, hogy ne bántódj meg?

Szóval a vonzó embert inkább elkerülöd vagy eltávolítod magadtól, de akik nem tetszenek, azokkal simán elbeszélgetsz, stb.

Elvileg az álmainkban a tudatalattink jelenik meg, meg feldolgozódnak benne a történtek. Szóval ha más nem, látod ezeket az embereket nap, mint nap, meg szexuális vágyaid is vannak, aztán ennek a mixét láthatod. De b*sszus, tanulnod kéne a tudatos álmodást, hogy legalább már azzal csináld már, akivel szeretnéd. Vagy ha van rá lehetőség, akkor élőben..:D

dec. 10. 02:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Madonna komplexus?
dec. 10. 07:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Pedig ennek álomfejtős bullshit magyarázata van csak. De a rövid lényeg: nem mi irányítjuk álmainkat.
dec. 10. 08:37
 4/4 A kérdező kommentje:

1# Nem félek a megbántódástól, mármint nyilván egy visszautasítás rosszul esne, de ha kölcsönös lenne, nem félnék semmitől. Az tény, hogy megszólalni nem tudok előtte kb. A többiekkel meg halál lazán eldumálok. Mindenki tök jó fejnek tart, bírjuk egymást.

3# Tudom, de a múltban akik tetszettek és fantáziáltam róluk, velük simán álmodtam olyankor gyakran.

dec. 10. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!