Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szőrös a puncitok? Főleg most a hideg, téli napokban? Esetleg kort írhattok
Figyelt kérdés
dec. 9. 17:23
12/17 anonim válasza:
Csupasz, szívesen megmutatom aki kéri 😍
13/17 anonim válasza:
Nekem is szőrös télen!
Igen én is pasi vagyok csak nőnek adom ki magam!
Ti is trollkodtok?
14/17 anonim válasza:
Mivel nemrég lefeküdtem valakivel, előtte fazonra igazítottam. Amikor nincs szexpartnerem, ritkán borotválom, olyankor lélekben sem érzem magam igazi nőnek.
15/17 anonim válasza:
Feltettem a páromnak a kérdést. Na nem mintha nem tudnám a választ.
Azt mondta: pont annyira, mint a te tököd.
🤓😁
N67/F71 - a pasi.
17/17 anonim válasza:
Csupasz. Kör alakba van meghagyva, mint egy körszakáll
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!