Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vonzódok egy régi férfi tanárom iránt mit tegyek?
4 éve fejeztem be az iskolát, de azóta is erős érzelmi és vágyakozó kötődést érzek az egyik volt tanárom iránt. Ő mindig különleges figyelmet fordított rám: ha sokan voltak körülöttünk, gyakran engem vett észre, hozzám fordult, és mindig segített, ha szükségem volt rá. Emlékszem, hogy ha szomorú voltam, megölelt, felvidított, vagy csak egyszerűen beszélgettünk. Volt néhány olyan helyzet is, amikor kettesben maradtunk, és kicsit közelebb kerültem hozzá – például egyszer érintettem is, mire ő azt mondta, hogy vigyázni kell, nehogy lebukjunk.
Azóta eltelt sok idő, és bár ő házas, én nem tudom elengedni ezeket az érzéseket. A vágyakozásom azóta sem múlt el, sőt, gyakran álmodom róla, és ezek az álmok még inkább felkavarják bennem a régi emlékeket. Nincsenek rossz szándékaim, nem akarok senkit tönkretenni, de egyszerűen úgy érzem, hogy muszáj lenne valahogy lezárni magamban ezt az egészet.
Az egyik közösségi oldalon még mindig ismerősöm, és néha elgondolkodom azon, hogy írjak-e neki, vagy akár találkozzak vele, ha lenne rá lehetőség. Vajon érdemes lenne őszintén elmondanom neki, mit érzek, vagy inkább próbáljam meg magamban elengedni ezt az egészet? Nem tudom, hogy mi lenne a helyes lépés ebben a helyzetben, és minden tanácsot szívesen fogadok.
Megtalálnak keresés nélkül is, ha nő vagy.
Csak engedni kell, hogy csábítsanak.
Hiába szajkózod, hogy túl van reagálva és bezzeg ha tűzoltó lenne, stb, a 12-es kommentemben elég konkrétan fogalmaztam, kérlek, értelmezd.
17 évesen lehet, hogy már nem annyira "kislány" az a tinédzser, de korábban, amikor a tanárod volt, és amikor azzal jött, hogy nehogy lebukjatok, akkor abszolút kislány voltál. Úgyhogy bárhogy is nézzük, de elítélendő egy ilyen tanár is, és alapvetően egy ilyen férfi is (tök mindegy, mi a szakmája).
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!