Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 19 éves lányként milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves lányként milyen lehetőségeim vannak anonim erotikus tartalmakkal egy kis pénzt keresni az onlyfans-en kívül? Egyáltalán mire van igény?

Figyelt kérdés
Szexuális szolgáltatást nem szeretnék nyújtani, sugar daddyt sem keresek...

dec. 9. 14:06
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 A kérdező kommentje:

"Esetleg legyél csicska pasiknak az úrnője és parancsold meg nekik, hogy fizzessenek."

Ez tetszik. 🤣😭

dec. 9. 14:33
 12/65 anonim ***** válasza:
41%

11

Igen? Szeretnél úrnő lenni?

dec. 9. 14:34
 13/65 anonim ***** válasza:
51%

Nekem akar úrnő lenni csak nulla munkával akar pénzt kicsikarni, mert semmihez nem ért a nyomorult.

Minden egyes nő ilyen.

dec. 9. 14:57
 14/65 A kérdező kommentje:
Téged meg mi lelt?
dec. 9. 15:12
 15/65 anonim ***** válasza:
13%

Engem? Téged mi lelt bogaram?

Tisztességes munkával kell pénzt keresni.

Erkölcs neked mit jelent?

Nem szégyelled magad?

dec. 9. 15:18
 16/65 A kérdező kommentje:
Kérlek, hogy ne itt éld ki a frusztrációdat! Menj ki a Karmelita elé inkább!
dec. 9. 15:24
 17/65 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt gyakorikérdéseken is találhatsz olyan embereket, akik fizetnének neked videókért. A lényeg, hogy bizonyítani tudd, hogy azok a videók tőled származnak.

Például írj valamelyik testrészedre valamit, például hogy gyakorikérdések, így tudni fogja az adott illető, hogy nem internetről letöltött videót adsz el neki.de egyébként a rosszlányok weboldalon is van olyan lehetőség, hogy webcam szex, videók árusítása.

Akkor viszont tenned kell fel magadról (akár arc nélkül) vonzó képeket.

-sok nő van fent a rosszlányokon és elképesztő mennyi nő pózol hülyén vagy úgy ahogy nem vonzó egy férfi számára.. nekem jó szemem van az ilyenhez, tudom mire buknak a férfiak, mi vonzza őket.

Ha gondolod írj és adok ötleteket azzal kapcsolatban, hogy milyen képekkel kezd el magad hirdetni vagy mit csinálj, milyen szögben videózd azt, amit csinálsz.

dec. 9. 15:59
 18/65 anonim ***** válasza:
86%
Menj dolgozni, ne a neten ku**ákodj
dec. 9. 16:13
 19/65 anonim ***** válasza:
9%

Ne foglalkozz azokkal, akik próbálnak meggyőzni arról, hogy "menj dolgozni".. stb.

Azért mondják ezt, mert irigyek.

Ki ne akarna könnyen pénzt keresni? Na ugye.. igenis ne szakadjon meg az ember a munkába!

Nem igen fizetnek a tisztességes munkahelyeken Magyarországon rendesen, szóval igenis legyen az ember élelmes és ne rokkanjon bele a munkába testileg lelkileg méghozzá a nagy büdös semmiért.. azért hogy bár nyerészkedő gazdag legyen az ember munkájából..

dec. 9. 18:25
 20/65 anonim ***** válasza:
22%
Nekem lehetnél az úrnőm, hercegnőm.. nem kellene dolgoznod, inkább közösen valami erotikus online pénzkeresési lehetőséget is találnánk.
dec. 9. 18:26
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!