Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves lányként milyen lehetőségeim vannak anonim erotikus tartalmakkal egy kis pénzt keresni az onlyfans-en kívül? Egyáltalán mire van igény?
"Esetleg legyél csicska pasiknak az úrnője és parancsold meg nekik, hogy fizzessenek."
Ez tetszik. 🤣😭
Nekem akar úrnő lenni csak nulla munkával akar pénzt kicsikarni, mert semmihez nem ért a nyomorult.
Minden egyes nő ilyen.
Engem? Téged mi lelt bogaram?
Tisztességes munkával kell pénzt keresni.
Erkölcs neked mit jelent?
Nem szégyelled magad?
Szerintem itt gyakorikérdéseken is találhatsz olyan embereket, akik fizetnének neked videókért. A lényeg, hogy bizonyítani tudd, hogy azok a videók tőled származnak.
Például írj valamelyik testrészedre valamit, például hogy gyakorikérdések, így tudni fogja az adott illető, hogy nem internetről letöltött videót adsz el neki.de egyébként a rosszlányok weboldalon is van olyan lehetőség, hogy webcam szex, videók árusítása.
Akkor viszont tenned kell fel magadról (akár arc nélkül) vonzó képeket.
-sok nő van fent a rosszlányokon és elképesztő mennyi nő pózol hülyén vagy úgy ahogy nem vonzó egy férfi számára.. nekem jó szemem van az ilyenhez, tudom mire buknak a férfiak, mi vonzza őket.
Ha gondolod írj és adok ötleteket azzal kapcsolatban, hogy milyen képekkel kezd el magad hirdetni vagy mit csinálj, milyen szögben videózd azt, amit csinálsz.
Ne foglalkozz azokkal, akik próbálnak meggyőzni arról, hogy "menj dolgozni".. stb.
Azért mondják ezt, mert irigyek.
Ki ne akarna könnyen pénzt keresni? Na ugye.. igenis ne szakadjon meg az ember a munkába!
Nem igen fizetnek a tisztességes munkahelyeken Magyarországon rendesen, szóval igenis legyen az ember élelmes és ne rokkanjon bele a munkába testileg lelkileg méghozzá a nagy büdös semmiért.. azért hogy bár nyerészkedő gazdag legyen az ember munkájából..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!