Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fehér alsó srácoknál mennyire függ össze azzal hogy melyik nemhez vonzódik?
Figyelt kérdés
Társaságban előkerült egy téma, hogy fehér alsót csak a melegek hordnanak. Egyik srác nagyon tolta a témát, mondtam hogy én nem ezt tapasztalom, lezárta azzal hogy biztos b*i volt az előző párom, jól tettem hogy szakítottam vele.
Az igazság az, hogy a jelenlegi párom (ő nem volt jelen a társaságban) szinte csak fehér boxert hord, nekem nagyon is bejön és szexinek tartom ha fehérneműben látom.
Ez szerintem ízlések és pofonok és biztos hogy nem lehet eszerint szexuális orientációt meghatározni.
Érdekelne lányok/nők kinek mi a tapasztalata és fiúk/férfiak ti hogy látjátok ezt - 20-25 éves korosztály véleménye érdekelne.
dec. 9. 10:04
1/6 anonim válasza:
Ekkora hülyeséget még nem hallottam...
23L
2/6 anonim válasza:
Semennyire,nem is hallottam még ilyet :) Van egy fióknyi alsóm,van benne sokféle,több fehér is :))
3/6 anonim válasza:
Jézusom! Fehér boxer van rajtam! Akkor meleg vagyok??
4/6 anonim válasza:
Tiszta marhaság. A srácok fele az osztályban fehéret hord...
5/6 anonim válasza:
Hát ez szerintem rohadt nagy baromság 32F
6/6 anonim válasza:
Láttam már meleg férfi alsóit kiteregetve, fehér pont nem volt közöttük.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!