Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közeledjek?
Van egy szép boltos nő (45 körül) a faluban, ahol lakom. Én 27 vagyok. Általában pénztáros és csak a boltban szoktam vele találkozni. Volt egy-két jel, ami lehet arra utal, hogy befövök neki. Tudni kell róla, hogy elhanyagolt feleség, a gyerekei már nagyok, a férje meg minden másnap iszik. Ha jól tudom már nincsenek is együtt, csak együtt laknak, mert közös a ház és egyik sem tud hová menni.
Olyat nem akarok mondani neki, hogy "Van kedved dugni?", mert nem hinném, hogy beválna, meg alég alpári. Ti hogyan nyitnátok felé? Ha legalább szórakozni eljárna és ott tudnék vele beszélni, de semmi ilyen helyre nem jár.
Légy vele figyelmes, kedves. Mindig köszönj neki előre, mosolyogva! De ha tetszik neked, ez úgyis menni fog automatikusan.
Szerintem elsőre valamivel meg kéne nevettetned. Igen, ott, a pénztárnál, a fizetés időtartama alatt. Ha véletlen bénázol valamivel, vagy az előtted fizető ember csinál valamit, és mosolyogva összenéztek, az már jó jel. Vagy másik alkalommal egy rövid idézettel juttasd eszébe a korábbi, előtted vásárló emberrel kapcsolatos "közös élményetek". Ne akkor, mikor az érintett személy is ott van, mert lehet, hogy a bolton kívül megvár és agyonver. :)
Aztán legközelebb megkérdezheted, hogy ezt vagy azt a terméket, amit vettél, ismeri-e, neki tetszik-e, ízlik-e. Következő alkalommal, mikor mész, elmondhatod, hogy neked mennyire jött be (nem a nő, hanem a termék).
Meg nyilván lesznek aktualitások, amik ha figyelsz, könnyen a te malmodra hajtják a vizet, segítenek neked ismerkedni vele. Köszöntsd fel csak úgy, szóban a névnapján, ilyesmik...
Később, mikor már rendszeresen beszélgettek a kasszában erről-arról, tehetsz egy bátor lépést, és megdicsérheted valamijét. Pl. ha új frizurája van, vagy egy olyan színű ruhája, amit eddig még nem hordott. Pl. csak annyit mondj, hogy milyen jól áll neki ez a szín.
Bár lehet, hogy a bolti egyenköpeny alatt nem sok minden látszik. Ha mégis, akkor se ezzel indíts, hanem járd végig az utat, és közben figyeld, hogy ő is vevő-e a megnyilvánulásaidra. Ha nem, akkor hagyd. Itt válik el ugyanis az egyszerű ismeretség és az udvarlás. Amikor bókolsz, megdicséred, az már egy intim, személyes dolog. Vagy vevő lesz rá, vagy megijed (de később engedni fog), vagy elutasít. Bármi történjen is, innentől kezdve tudni fogja, hogy te nem csak ismerősként tekintesz rá.
Ha biztos vagy benne, hogy bejössz neki, mehetsz tovább. Bejelölheted Facebook-on, ott beszélgethettek kötetlenebbül. Előbb-utóbb megnyíltok egymásnak.
Ha összejöttök, legyél vele gyengéd, figyelmes, hogy érezze, hogy fontos vagy neki. Te sem jössz majd ki rosszul a történetből. ;)
Azért arról győződj meg, hogy tényleg elvált-e már, mert ha a férje megtudja, hogy hajtasz a feleségére, az nem lesz kellemes neked se.
Hajrá!
Ha egy totál másik szituban, egy másik nőt akarnál felcsípni hogyan csinálnád? Na itt is pont ugyanúgy!
Első körben beszélgess vele, ismerd meg, hobbik, szabadidő, szórakozás, bármiről. Lopd magad a szívébe majd hívd el randizni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!