Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok nektek milyen volt az első sex? És hány évesen történt?
18 voltam, a lány 17. Kicsit teltebb, de igen formás lányról van szó. Nekem minden téren ő volt az első, neki én nem.
Nyilván az elején kicsit bátortalan voltam, de a gátlások gyorsan szertefoszlottak, mikor megéreztem, hogy ő is akar engem.
Nagyon jó volt, simogattuk, csókolgattuk egymást mindenhol, mindenhogyan. Behatolás nem történt, de így is elélveztünk, ő reggelig négyszer, én kétszer. Olyan voltam, mint a gyerek karácsonykor: nem tudtam betelni az ajándékommal, mindig újrakezdtem, szinte le sem lehetett állítani. Aztán összebújva zuhantunk álomba. Jó volt, bármikor átélném, végigcsinálnám újra.
16 évesen voltunk egy versenyen a csapattal. Előtte éjjel és utána is ott aludtunk abban a városban egy hotelben. Egyik csapattársammal egész nap piszkáalódtunk verseny után. Többiek este ünnepeltek, a srác és én elég korán mondtuk hogy inkább lefeküdnénk aludni. Így mi előbb visszamentünk a szobákba. Nem alvás lett belőle:D
Egyébként nem bántam meg, szép elmék maradt.
A srác akkor 20 volt, én 16
22L
Én elég későn jutottam el az elsőig. Konkréten 22 évesen. 9es hez hasonló sztorim van.
Művészeti egyetemről van szó, egy szaktársammal pár éve külföldre utaztunk pár napra a tanulmányainkkal kapcsolatos eseményre. Végül csak mi ketten mentünk, a tanszakról senki más nem ért rá. Közös hotel szobát foglaltunk, hogy olcsóbb legyen. Már az odafele úton a vonaton húzta az agyam a csajszi. Csipkelődtünk, félreérthetetlen utalásokat tett, ölembe tette a lábát, “véletlenül” megsimogatta a combomat a farkam környékén, stb. Korábban sosem volt szexuális élményem én már itt majdnem felrobbantam, alig bírtam ki amíg megérkeztünk és a hotelben átvettük a szobát. Egyből egymásnak estünk, fogdostuk simogattuk egymást minden testrészünkön. A következő egy órában 4 szer élveztem el. De természetesen itt nem volt megállás, a behatolás csak a második este történt meg. Nekem ő volt az első így kicsit bénáztam de neki második voltam szóval tudta mi a dolga. Jó élmény volt, nem bántam meg. Aztán ő diplomázott és külföldre költözött, így megszakadt a viszony de egészen addig időnként összejártunk szexelni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!