Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk/lányok nektek milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/lányok nektek milyen volt az első sex? És hány évesen történt?

Figyelt kérdés

dec. 8. 12:51
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
18 évesen, lakáson egy prostinál, nagyon jó élmény volt, jó fej volt. Szerencsém colt vele mert sok bunko prostin vagyok túl ha az első is olyan akkor nem tudom hogy a szextől vagy a kurvázástól, de valamitől tuti elveszi a kedvem…
dec. 8. 13:39
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

18 voltam, a lány 17. Kicsit teltebb, de igen formás lányról van szó. Nekem minden téren ő volt az első, neki én nem.

Nyilván az elején kicsit bátortalan voltam, de a gátlások gyorsan szertefoszlottak, mikor megéreztem, hogy ő is akar engem.

Nagyon jó volt, simogattuk, csókolgattuk egymást mindenhol, mindenhogyan. Behatolás nem történt, de így is elélveztünk, ő reggelig négyszer, én kétszer. Olyan voltam, mint a gyerek karácsonykor: nem tudtam betelni az ajándékommal, mindig újrakezdtem, szinte le sem lehetett állítani. Aztán összebújva zuhantunk álomba. Jó volt, bármikor átélném, végigcsinálnám újra.

dec. 8. 18:18
 3/10 Attila8890 ***** válasza:
67%
Görögország az első pàrommal sosem feledem el 19 èvesen
dec. 9. 05:36
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
Nagyon gyors volt :D 14 éves voltam akkor F
dec. 9. 09:33
 5/10 anonim ***** válasza:
29%
A sex az nem volt még, de szex az viszont volt.
dec. 9. 10:39
 6/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat, akkor szex….***
dec. 9. 11:03
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Rovid volt es nem tul kellemes, nagyon fiatal is voltam, csak 13. L
dec. 9. 11:09
 8/10 anonim ***** válasza:
75%
Nekem az első barátnőmmel 17 évesen. Olyan zavarban voltam, hogy totál összement a farkam, én eléggé cikinek éreztem és ez mégjobban befeszített. Csaj is próbált nyugtatni, hogy milyen szép nagy farkam van, de tudtam h kamuból mondja. Aztán sikerült lelazulni, fel is állt, láttam h a csaj is meglepődik, hogy milyen nagyot nő, és pozitív élmény volt a végére.
dec. 9. 13:44
 9/10 anonim ***** válasza:
78%

16 évesen voltunk egy versenyen a csapattal. Előtte éjjel és utána is ott aludtunk abban a városban egy hotelben. Egyik csapattársammal egész nap piszkáalódtunk verseny után. Többiek este ünnepeltek, a srác és én elég korán mondtuk hogy inkább lefeküdnénk aludni. Így mi előbb visszamentünk a szobákba. Nem alvás lett belőle:D

Egyébként nem bántam meg, szép elmék maradt.

A srác akkor 20 volt, én 16

22L

dec. 9. 16:53
 10/10 anonim ***** válasza:

Én elég későn jutottam el az elsőig. Konkréten 22 évesen. 9es hez hasonló sztorim van.

Művészeti egyetemről van szó, egy szaktársammal pár éve külföldre utaztunk pár napra a tanulmányainkkal kapcsolatos eseményre. Végül csak mi ketten mentünk, a tanszakról senki más nem ért rá. Közös hotel szobát foglaltunk, hogy olcsóbb legyen. Már az odafele úton a vonaton húzta az agyam a csajszi. Csipkelődtünk, félreérthetetlen utalásokat tett, ölembe tette a lábát, “véletlenül” megsimogatta a combomat a farkam környékén, stb. Korábban sosem volt szexuális élményem én már itt majdnem felrobbantam, alig bírtam ki amíg megérkeztünk és a hotelben átvettük a szobát. Egyből egymásnak estünk, fogdostuk simogattuk egymást minden testrészünkön. A következő egy órában 4 szer élveztem el. De természetesen itt nem volt megállás, a behatolás csak a második este történt meg. Nekem ő volt az első így kicsit bénáztam de neki második voltam szóval tudta mi a dolga. Jó élmény volt, nem bántam meg. Aztán ő diplomázott és külföldre költözött, így megszakadt a viszony de egészen addig időnként összejártunk szexelni.

tegnap 16:22

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!