Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti felszoktátok próbálni a csajok tangáját? Használtan vagy frissen mosva?
Figyelt kérdés
dec. 8. 08:37
1/5 anonim válasza:
Egyszer felpróbáltam tisztán aztán kimostam.
2/5 anonim válasza:
nekem van saját férfi tangám 2 féle is, azt veszem fel nem csajét
4/5 StevenUp válasza:
Ha akarnám se tudnám mert akkora külömbség van méretben, hogy fel sem jönne.
Eleget volt a kezemben a fehérneműi, hogy lássam, mennyire lehetetlen is lenne ez
5/5 anonim válasza:
Fel simán, olyan is volt már, hogy abban voltam egész nap barátnőm kérésére. Néha kitalálja hogy vegyem fel valamelyik tangáját, de van amikor magamtól veszem fel, bár akkor meg piszkál érte, hogy az az övé, hordjam a sajátomat. Egy méretünk van, simán jó rám az övé is. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!