Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért szeretné a párom 3- asba ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretné a párom 3- asba ?

Figyelt kérdés

Nő vagyok 28 éves, a párom pedig 35.

Azt mondta az a vágya hogy megnézzen engem egy másik pasival, de én nem tudom hogy nekem ez menne e . Néha úgy érzem hogy benne lennék néha meg azt hogy egyáltalán nem szeretném ezt az egészet , nem értem magamat sem hogy ténylegesen mit akarok . Miért nem tudom ? És mit tegyek ? Menjek ebbe bele ?

dec. 8. 04:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
28%
Milyen érdekes, ez itt sokaknak izgató. Mert ott vannak gondok a toronyban. Ez is mint nagyon sok szexuális abberáció, egy kompenzálás. Részemről, két saját, és számtalan kívűlálló kapcsolat bánta. Nem titok, igen csak benne vagyok a korban, az ittenieket tekintve. Maradjunk a nekem már bőven a "B oldal szól szlengnél. Én még jü 25 évvel ezelőtt kezdtem ilyen irányba kalandot keresni. Az elmúlt időszak mérlege? Nem, nem jó! Számos értékes kapcsolatom bánta, személyszerint két párom, és néhány "barátom, akik szintén ebbe az irányba indultak el. Ergo, kedves kérdező, a kapcsolatokat nem támogató egy ilyen "agymenés. Nem vagy fontos neki! Tudom, tudom, ez nemigaz! Mert az az igazi "szeretet, ha nem tulajdonít ki, ugye? Meghagyja a szabadságod, s sok nő azért megy bele, hogy ezzel a "párjáénak megfeleljen. Erre is volt példa! Minden szép, minden jó! Csak hát, felmerültek egy "veszekedés kapcsán. Hogy "te mocskos k.rva, jobban élveztél alatta, és így tovább. De hagyjuk is!
dec. 8. 10:39
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy valóban szeretném e. Van hogy csak rámondom hogy benne vagyok aztán meg tiszta feszült leszek meg ideges a témától
dec. 8. 11:08
 13/24 anonim ***** válasza:
62%
Odadobna egy màsik férfinak, mint vmi használati tárgyat. Szerinted?
dec. 8. 11:23
 14/24 A kérdező kommentje:
Nekem ez kicsit olyan érzés mintha rá kényszerítene arra hogy olyan pasikkal feküdjek le akivel amúgy nem akarok
dec. 8. 11:29
 15/24 A kérdező kommentje:
És nem akarok senkivel mert őt szeretem, nem tud más olyan érzéseket kiváltani belőlem és nem is akarom ...
dec. 8. 11:33
 16/24 anonim ***** válasza:
43%
Azonnal szakíts!
dec. 8. 12:30
 17/24 anonim ***** válasza:
69%
15. Ha igy érzel akkor ne menj bele. Főleg nem csak az ő kedvéért.
dec. 8. 16:25
 18/24 anonim ***** válasza:
48%
Csak akkor csináld, ha te is akarod. Ha úgy döntesz, hogy belevágsz - mert akarod - és kifacsarsz két pasit, akkor még az önbizalmad is az egekbe fog emelkedni.
dec. 8. 18:09
 19/24 anonim ***** válasza:
37%

Dehogy fogja az önbizalmad növelni! Egy életre egy mocskos nő nézne vissza rád a tükörből. Könnyen, és felelőtlen módon stuffolják itt a kérdezőket olyanok, akiknek nincs párkapcsolata, és csak pötyögnek, csak hogy a normális válaszokat szabotálják!

Már most aggályos vagy, és idegennek érzed ennek még a gondolatátis, nem hogy meg is tedd. Volt nem egy ilyen kérdés. Aztán napok múlva hozzászólt a kérdező, hogy "belement és hát kva jó volt. Az volt a kamu! Mert a valóéletben ez nem így megy, hogy hopp, meggondoltam és. Csak itt.

dec. 8. 19:16
 20/24 Oldfire ***** válasza:
60%
Mert nem szeret. Rádunt. Megakar csalni és ezzel szeretné elérni, hogy emgedélyezd. Ha, bele eggyezel, nem kell a lelki ismeretét elnyomni.
dec. 9. 05:50
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!