Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM sokkoló nyakörv motiváló eszköz?
Igen, szoktuk használni, a feleségemmel, rajtam van a nyakörv, nála a távirányító.
Először csak viccből próbáltunk ki egy kutyanyakörvet, amikor még csak nagyon lightos dolgokat csináltunk a bdsm-ben, ezt egy kicsit hardcore-nak tartottuk. De már akkor nagyon izgatott a dolog, bár még inkább csak poénkodtunk vele.
Aztán később, (ahogy egyre több dolgot kipróbáltunk a bdsm-ben) egyfajta kísérletként, beszereztünk egy rendes, lakattal zárható sokkolós nyarkövet. Arra voltunk kiváncsiak, hogy tényleg igaz-e a sok leírás (amit a feleségem talált a neten!) hogy engedelmes szubot csinál az emberből. Mert tudni kell rólam, hogy engedetlen szub vagyok, és sokszor csak akkor van kedvem engedelmeskedni amikor fel vagyok izgulva, vagy olyan kedvem van. Először egy-egy napokra, majd 3 napra (hétvégére) volt rajtam, aztán (mivel itthonról dolgoztam), egy teljes hétig. Azt kell mondjam nagyon hatásos volt. Van egy funkciója, egyfajta riasztás, amikor csak rezeg, de nem ráz. Hihetetlen de az agyad, bármit is akarsz, adaptálódni fog, és már erre a riasztás funkcióra azonnal aarra utasít, hogy engedelmeskedj. Persze ehhez kell az is, hogy a domináns fél nagyon-nagyon következetes legyen (ez egy kihívás volt nekünk is). Pl. megkér valamire és nem csinálod AZONNAL - megráz, hozzád szól és nem reagálsz - egyből megráz, nem sütöd le a szemed amikor hozzád beszél - egyből megráz, nem köszönsz meg valamit, engedély nélkül szólsz stb. Ezekkel a klasszikus úrnő-szolga szerepekkel kezdtük mivel ezeket nagyon könnyű elsajátítani, betartatni, meg némi tradicionális jellege is. Ezeket nagyjából ilyen közepes erőséggel csinálta, a maximum erősségeket arra tartogatta, ha nagyon felbosszantanám valamivel - egyszer-kétszer sikerült, utána nagyon megtanultam, hogy nem kéne. Idővel az erősséget egyre lejjebb vitte és végül csaka figyelmeztető rezgésre állította. Az agyam elvégezte a többit helyette, és nem is kellett fizikai fájdalmat alkalmazni naponta többször.
Egy hét alatt tökéletes szub lett belőlem, olyan mint a mesében. Bármikor szólt azonnal ott teremtem és csináltam amit mond. Meg persze, okosan megcsináltam mindent előre (házimunka stb) kérés nélkül.
De azt kell mondjam, bár nagyon élveztem ezt a tökéletes szub létet, borzasztóan kimerítő volt mindkettőnknek. Így egy hétig izgalmas volt, de nem tudnánk folyamatosan csinálni. Azóta néha előkerül, főleg szex közben, vagy néha büntetésből, fél napig viselnem kell - ilyenkor bár azonnal nem áll vissza az agyam a tökéletes szubmisszív módba, de azért sokkal engedelmes vagyok. És néha a feleségem azzal jön, hogy megint rám adja egy teljes hétre... amit valahol nagyon várok, de egyben nagyon utálok is előre :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!