Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kimondottan a lógós és lötyögő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kimondottan a lógós és lötyögő cicikre gerjedek. Ez normális, vagy ez már fétis?

Figyelt kérdés

dec. 7. 17:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Az hogy milyen az ízlésed, nem fétis
dec. 7. 17:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam
dec. 7. 17:49
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
saggy tits
dec. 7. 19:29
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Sokan vannak így. Imádjuk a nagy logós ciciket.
dec. 7. 19:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is. Csak benéztem, milyen válaszok vannak. De én kizárólag csak a cicikre izgulok fel. Az se fétis??? Semmi másnak a látványa nem izgat. A punci csak arra jó, hogy bele dugjam, de nem nagyon nézegetem.
dec. 7. 20:37
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
Jó ezt olvasni.
dec. 8. 00:40
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Normális. A divat és a média verte ezt az emberek fejébe, főleg a nőkébe, hogy úgy kell álljon, mint a lufi, meg nem lóghat, stb. Valójában akinek természetes, nagy cicije van, annak a nagy részének lóg is, így néz ki egy természetes, nagy cici. Hozzáteszem, sokaknak kis mérettel is lóg.
dec. 8. 07:40
 8/8 anonim ***** válasza:

fétis

ha azt mondod kifejezetten

dec. 8. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!