Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kimondottan izgulok a 60felett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kimondottan izgulok a 60feletti nőkre. Ez beteges, vagy normális? 29F

Figyelt kérdés

dec. 7. 14:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Anyakomplexus?
dec. 7. 14:18
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Az 50 felettiek még nekem is tetszenek 35 évesen.
dec. 7. 14:23
 3/18 A kérdező kommentje:
#1 nem tudom. Lehetséges, bár nem vagyok egy anyuci kicsi kedvence fiúcska. Teljesen éretten gondolkodom és élek. Független vagyok, albiban élek egyedül, szeretek a saját lábamon állni, tudom mit akarok az élettől, mégis az idős nők vonzanak.
dec. 7. 14:24
 4/18 anonim ***** válasza:
52%
Hát nem hiszem, hogy normális. De ha neked ez jo... Hajrá. Bár nem tudom mennyire vágynak még szexre.
dec. 7. 14:35
 5/18 anonim ***** válasza:
Egy oldalnyi, vagy több kérdés szól erről, csak be kell írni a keresőbe!
dec. 7. 14:37
 6/18 A kérdező kommentje:
#4 tapasztalatból mondom, hogy baromi aktívak a 60 feletti nők a szexben és jók is. Legalábbis engem ilyen nőkkel sodort össze az élet eddig. Biztosan van kivétel.
dec. 7. 14:41
 7/18 anonim ***** válasza:
18%
Te tulajdonképpen "anyát" keresel, aki eltart, most, főz, takarít neked és cserébe megdugod.. Beteges.
dec. 7. 14:42
 8/18 A kérdező kommentje:
#7 Ebben baromira tévedsz! Leírtam, hogy egyedül élek albiban, fenntartom magam, saját magamra főzök, mosok, takarítok. Ezek qvára nem nagy dolgok, csak túl van dimenzionálva, hogy egy pasi nem tud háztartást vezetni egymagára. Ez óriási hülyeség! Imádok a magam ura lenni és egyedül élni, de a szexben az idős nők fognak meg!
dec. 7. 14:47
 9/18 anonim ***** válasza:
71%
6. Örülök ha ez a tapasztalatod remélem én is ilyen leszek abban a korban is.
dec. 7. 14:51
 10/18 anonim ***** válasza:
18%
8# Na akkor vegyük sorra: milyen közös beszédtémája, közös érdeklődési köre lehet egy 29 és 60 évesnek? Az egyik most kezdi kiépíteni az egzisztenciáját, a másik nemsoká nyugdíjba megy, mögötte az élet. Szexuálisan mennyire lehetnek izgatóak egymásnak? Szerinted egy 60 éves idős nőnek kellene egy hozzá képest kisfiú 29 éves. Egy 29 éves ember miért olyannal ismerkedik korban, aki az anyja lehetne? Na és a 10 millió forintos kérdés... Mire te 40 leszel, a nő lehet nem is él már majd, mert 80 éves lesz/lenne.. 40-45 évesen özvegy akarsz lenni? Bár valamelyest érthető, befűzöd az öreglányt, és tied az öröksége. 🤣🤣😂
dec. 7. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!