Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Éltetek már át spontán orgazmu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éltetek már át spontán orgazmust nem szexuális izgalom hatására?

Figyelt kérdés

Tapasztalt már valaki közületek orgazmust olyan szituációban, amikor hirtelen rendkívül izgatottak, idegesek lettetek nem szexuális értelemben (pl. nagyon izgultál valamiért, sietned kellett valahová, stb.)?

Ha igen, mi váltotta ki?

Kor/nem?

dec. 7. 00:37
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Nekem rázkódás miatt volt.
dec. 7. 00:55
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Szules soran a kitolasi szakaszban
dec. 7. 08:41
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Én éjszaka, alvás közben
dec. 7. 09:41
 4/7 NemFogodKitaIáIni ***** válasza:
100%
Igen. Volt hogy orgazmusom volt edzés közben.
dec. 7. 10:45
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Alvás közben természetes, az szerintem mindenkivel előfordul. Rázkódásnál fizikai inger is lehetett, ahogy szülésnél is, de érdekesek ezek is. Mindenkinek ment a plusz. Edzés közben hogy történt?

Egy elmélet szerint a nem szexuális izgatottság (autonóm izgalom) hasonló a szexuális izgalomhoz. Külföldi fórumokon olvastam, hogy valakinek vizsgaszituáció közben történt, annyira ideges volt.

Ha vannak még sztorik szívesen várom :)

dec. 7. 10:56
 6/7 anonim ***** válasza:
51%
Kaptál már 4-5 havi fizetést, úgy hogy nem mentél evek óta dolgozni ?
dec. 7. 12:39
 7/7 anonim ***** válasza:
67%

Amugy aegeroszakolt nok kozel 1/3 szamol be orgazmusrol az eroszak alatt.

Es nem azert mert elvezte, sot ez meg megjobban tonkre tette oket lelkileg. A fizikai test vedekezo mechanizmusa miatt vagy az agy generalja h csokkentse a seruleseket. A fizikai seruleseket.

dec. 7. 12:49

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!