Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szoktatok otthon meztelenkedni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok otthon meztelenkedni? Nyáron a szabadban?

Figyelt kérdés

dec. 6. 16:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Nyaralóban kb mindig. Na és?
dec. 6. 18:04
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
A házban télen is, nyáron az udvaron is óvatosan.
dec. 6. 18:08
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Bármikor otthon, nyáron nudista strand, terasz is. Az egész család ilyen beállítottságú, sosem volt gond belőle. 18L
dec. 6. 18:18
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam igen,nyáron sokat voltam meztelen.Kertes házunk van,az utcai oldalon nem,de a kertben sokat vagyok meztelen.L
dec. 7. 05:01
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
télen a házban, nyáron kertbe.
dec. 7. 11:57
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam. A lakásban télen-nyáron egyaránt. Ha tavasszal idesüt a Nap, olyankor már az erkélyen is lehet, nyáron meg sok időt töltök naturista kempingben, télen gyakran megyek szaunázni.
dec. 7. 12:31
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen, meztelenul jo barkivel, kortol nemtol fuggetlen. Regebben a volt felesegemmel sokat voltunk igy, most gyakran a lakotarsammal, de szeretem a nudista strandokat is ha van kivel. 45f
dec. 7. 13:54
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Mindig 45N
dec. 7. 15:37
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Naná, nyáron a kertben is, télen a házban, este is villanyfényben, nem szoktam elhúzni a sötétítőket feltétlenül, nem zavar ha belátnak az unatkozók :)
dec. 7. 16:43
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

A házban ha egyedül vagyok akkor szinte mindig meztelenül vagyok. Az udvaron nem tudok sem otthon, sem a nyaralóban, mert belátni az udvarba. De az udvaron is max. egy rövidnadrág van rajtam nyáron.

Télen meg szaunázni szoktam járni, olyan helyre, ahol lehet meztelenül is.

A nudi strand tervben van.

dec. 7. 18:37
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!