Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy ne vibrátorral kezd mert akkor valós fszt nem fogod érezni?
Aki privátban bőlére ereszti az mit gondol, majd válaszolok neki?
Miért nem ide írtad a válaszod, hogy más is okuljon?
Pcsfej!
Én még sose hallottam ilyenről. A vibrátor amúgy is egy kis rezgő eszköz nem lóméretű dildo
Nem kell minden hülyeséget elhinni
Léghullámos ez jó, köszönöm, utánanézek!
"Össze sem lehet hasonlítani az egészet."
Leírnád kérlek ezt kifejtve?
Szeintem is csak az mond ilyet aki béna az ágyban és kifogásokat keres.
Nekem egyébként a lush 2 a kedvencem
A léghullámos azért is jó, mert teljesen más, mint a szokásos rezgés, illetve sokféle variáció van:
-legegyszerűbb típusok, pl [link]
-kicsit komolyabbak, pl [link]
-akár kombinációk, pl [link]
Persze nem mindenkinek jön be ugyan az, de szerintem egyszer kötelező kipróbálni.
Úgy értem, hogy nem lehet összehasonlítani a szexet meg egy szexjátékot, ahogy írtam is, teljesen más a kettő. Bővebben: a szexjáték egy egyszerűbb, változatosabb módja egy önkielégítésnek. Tök jól esik, de egy jó szexnek a nyomába sem ér. Szex közben olyannal vagyok, akit jó esetben szeretek, de minimum nagyon kívánom. Sokkal többféle inger ér, minden sokkal izgalmasabb, intenzívebb. És lelki kapcsolat is egy párkapcsolat esetén. Soha egy játék nem lesz ilyen kielégítő. Kivéve mint ahogy mondtam, ha teljesen vakon van a pasi, akkor jogos a félelme. Szex közben is jó bevetni pár játékot, mert izgalmas, más ingereket ad. De ott is csak egy kiegészítő, nem ez határozza meg a minőséget.
9#
Az első bár nem rossz, de elemes... Sok használat mellett nem éri meg mert gyakran kell újat venni.
A második tökéletes
A harmadik bár multi, de nem az igazi. Mindenkinek más az anatómiája, és ez a fajta teljesen merev, ha már multi, akkor ilyesmit ajánlanék
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!