Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanád szingli nőként, egyedül albérletben a megélhetésedért?
Tegyük fel csak ez a két lehetőséged van.
1. Azt a munkát végzed amit szeretsz, de nem fizet jól így mellette alkalmanként pár férfi támogat, hogy meg tudj élni. Nem a két szép szemedért….
2. Elmész takarítani amit nyilván enyhén szólva nem szeretsz, de meg tudsz belőle élni.
Melyiket választanád a kettő közül? Nyilván egyik sem egy életre szóló megoldás, tegyük fel középtávban gondolkozol.
Illetve szerinted az első lehetőség elítélendő?
ma 05:22
Es ha a ket szep szemedert kapnad? Akkor is kurv.anak erezned magad ha valaki tamogatna szex nelkul is ?
Attól függetlenül, hogy nem tudom elképzelni milyen munka az amit szeretsz és jelentősen kevesebbet keresel vele mint takarítói munkával, én a 2.-at, mert nem tudnám feldolgozni az elsőt. Az első kényelmesebb.
De ha nem csak ezt a két lehetőséget látnám. Pl a szeretett munkám mellett takarítanék fizetés kiegészítésként.
8-as!
Fiataloknál nem vállalsz ilyet?
:)
Szeretem a munkám, mellette takarítok.
Álltam úgy anyagilag, hogy elgondolkodtam azon, hogy bevállalok 1-2 pasit de nem vitt rá a lélek...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!