Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Jobb neki ha izgatom a csiklój...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eger macska kérdése:

Jobb neki ha izgatom a csiklóját minthogy be hatolok?

Figyelt kérdés
Mert azt mondta a csiklója érzékenyebb és hogy mind 2 jó de a kézzel izgatás neki jobb ezt miért mondhatta?
dec. 5. 19:40
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Miért nem csinálod mindkettőt egyszerre? Mert én úgy csináltam: először csak kézzel a csiklót, majd amikor elég nedves, behatolok, és mindvégig az egyik kezem a csiklóján, a másikkal és a számmal a melleivel foglalkoztam, szóval az összes végtag és a szám is egyszerre dolgozott. el tudod épzelni, mennyivel fárasztóbb, mint ha magamnak verem ki? De úgy az élvezetes, ha mindketten kifáradtok a végére. Jó, főleg csak én, de én akartam.
dec. 5. 20:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Szoktam egyszerre csak most az van az eszembe hogy lehet azért adott rá ilyen választ mert a szex nemjó neki?
dec. 5. 20:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Mert akkor én valamit nem jó csinálhatok ha a kézzel izgatás jobb mint a szex
dec. 5. 20:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mivel nyugtassalak meg. A nők nagy százaléka nem él át hüvelyi orgazmust. Most a pénisz méretesek megnyugtatására: 5,5 cm átmérőjű faroktól és 1 órás menette sem élvez az olyan többet. Az se számít, ha a farkam mellé bedugtam még 2 ujjam. Akkor mi? Amikor dugás közben a csiklóját is simogattam,egymás után 3 orgazmusa volt. A te dolgod fejtsd meg, hogy én is ügyetlen vagyok, vagy a nők többsége ilyen? Próbáltam én gyorsan mozogni, a farkamal oldal irányba is, nem csak előre -hátra mozogni, nem volt tőle nagyon elragadtatva. Szóval nyugi, minél többet próbálkozol, annál nagyobb csalódás ér, hogy neki semmitől sem lesz jobb neki. Vannak nők, akik hüvelyben nem tudnak élvezni. Bár itt vannak, akik mást állítanak. Vannak, akik szerint a nagy farok, hát szerintem 17 centi hosszú és 5,5 centi vastag elég kell hogy legyen. Nem volt gond az edzettségemmel sem. Úsztam, kerékpároztam, kiváló katona voltam, a 3000 métert az élbolyban futottam, mindig megőrjített egy jó nő látványa, magamnak kiverni akár 10x is ment egy nap, ellenben a szex mindenemet annyira igénybe vette, hogy 1, max 2 menet sikerült. De talán egy nő jobban megmondja neked, mi lehet a hibád? egyébként nyugi. Csak a te idegeid sínylik meg a sok aggódást. (Persze, én is mindent megpróbáltam, vagy legalábbis azt hittem. )
dec. 5. 20:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Biztos csak reszeled és semmi érzés nincs benne.
dec. 5. 20:26
 6/7 he84 ***** válasza:
Nagyjából igaza van a 4-es válaszolónak kérdező. Nőként mondom neked, hogy valóban a legtöbb nő a hüvelyi orgazmusra nem képes, vagyis a behatolásos szex által nem tudnak elélvezni sehogy se, még én se. Pedig én a barátomat nagyon is kívánom, jól csinálja, jól esik vele szinte mindig a behatolásos szex része is. Érdemes lenne tudnod, hogy a csikló az a nők legérzékenyebb része, így természetes az, hogy annak simogatását, szájjal való izgatását élvezi a legjobban a legtöbb nő. Egyedül akkor nem élvezi, ha épp túl érzékeny ott, vagy ha sok a gátlása, izgul, vagy zavarban van, tehát ha feszült. Így fogadd el kérdező, hogyha a barátnődnek orgazmust akarsz, akkor türelmesen, odaadóan és ő vele kommunikálva közben (hogyan jó neki, tempó stb.) kézzel és/vagy szájjal csináld neki a csiklójánál és kicsit néha körülötte is. Ettől még mi nők jól tudjuk, hogy nektek a féfiaknak egyszerűbb és gyorsabb sok esetben az orgamzmus és hogy ti legjobban a behatolásos szex, az aközbeni mozgásokkal tudtok legjobban elélvezni, de az orált ti is szeretitek. És nem biztos, hogy nem szereti a szexet a barátnőd, csupán ő úgy attól nem tud elélvezni, leírtam miért.
dec. 5. 22:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Nőként írom, amennyiben még nem próbáltad ezt : először a kezeddel és/vagy a nyelveddel eljuttatod a csúcsra, aztán durr bele, "ahogy a csövön kifér". :) Addigra meg lesz a kellő izgalom a behatoláshoz. És ezeket ismételgetni is tudod, csak győzzétek szusszal. Remélem tudtam segíteni.

Privátot nem kérek.

dec. 11. 19:00

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!