Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányok oldalon miért írják a lányok hogy vazelinos vagy golyós farokkal nem találkoznak?
Figyelt kérdés
Hiszen gumit húznak akkor?...#szex #Vazelines farok
dec. 5. 13:55
1/10 anonim válasza:
Mert szerinted gumin keresztül nem érezni?
2/10 anonim válasza:
Valamilyen szintem meg lehet őket erteni. De most komolyan, olyan gyakori ez a vazelinnel feltöltött farok??
29F
3/10 anonim válasza:
de én nem értem őket miért az milyen, annyival rosszabb? csak mert bordázot gumi is van, ez is olyan vagy nem?
4/10 A kérdező kommentje:
Az hogy golyós az darabos, de ami vazelines az még simán csak vastag.
Nekem ezért furcsa
dec. 5. 16:22
5/10 anonim válasza:
Mert akinek olyan az azért csinálta hogy férfi partnere élvezze, sok börtön viselt csinált ilyet. Szóval higiénia zero. Nem a méret a lényeg, van aki nem vállalt engem de vazelin tiltó csaj mondta nekem miért tiltja és nem a méret a baj, mivel jó magam természetes mérettel dugtam több prostit is (21/5,5cm)
6/10 anonim válasza:
Kedves kérdező, azért mert ha hiszed ha nem a prostik nagy része sem szereti a nagy és vastag farkat mert fáj neki, ezért írják oda!
-igen tudom ti itt gyakorin azt hiszitek csak nagy farok kell mindenkinek de óriásit tévedtek, én voltam több prostinál is és ők mondták ez el nekem
7/10 anonim válasza:
Mert aki ilyet csináltat az beteg nagyon.
8/10 A kérdező kommentje:
Érdekelne prostik véleménye is, de ...
dec. 5. 21:50
10/10 anonim válasza:
Én farkamba van vazelin,és meg vagyok elégedve vele és a nők is.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!