Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van itt olyan fiú/férfi, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan fiú/férfi, aki heterónak tartja magát, de kíváncsiságból leszopott egy férfit vagy esetleg az anális szexet is kipróbálta vele? Milyen érzés volt? Ezek után a pénisz is helyet kapott az életetekben?

Figyelt kérdés

dec. 5. 13:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
33%

10 es

ha te erre vágysz nem vagy heteró

end of story :D ez önámítás amit csináltok ennyi

dec. 6. 11:53
 12/21 anonim ***** válasza:
70%

A heterók keménymagja előbújt.

Nem az a lényeg hjva tartozol, csak hogy érezd jól magad. A többi nem számít.

dec. 6. 12:07
 13/21 anonim ***** válasza:

az rendben van csak közben ne hozzuk kínos helyzetbe az embertársainkat, és ne alázzuk meg!

csak azért éreztem hogy ideírok, mert 1 valahogy ez mindig felmerül

2. engem zaklattak már ezzel a dologgal párszor :D és nem értem hogy mért nehéz felfogni hogy valaki heteró

dec. 6. 12:12
 14/21 anonim ***** válasza:
54%

11, 10 vagyok. Nem mondtam hogy vágyom rá, de az hogy egy nő dug, arra igen. De mivel nőt nehezen találni erre, így kénytelen vagyok elgondolkozni a másik nemen. A probléma azzal van, hogy nem szívesen fogdosok férfiakat. De maga az aktus kíváncsivá tesz. Hiszen, nővel volt benne részem, és nagyon jó volt.

Állításod nem állja meg a helyét :) Gondolom még utánna se olvastál miért is jó ez egy férfinek aki mellesleg ettől nem lesz meleg.

dec. 6. 19:44
 15/21 anonim ***** válasza:
27%

A heteró attól heteró, hogy nem akar férfivel semmit. Ezt jelenti.

Ha nőktől és férfiaktól is szeretnél valamit, akkor bi vagy. Mert az meg ezt jelenti.

dec. 6. 22:12
 16/21 anonim ***** válasza:
26%

15

áhh engedd el

mintha kisgyereknek mondanád hogy mikulás nem létezik

dec. 7. 00:15
 17/21 anonim ***** válasza:
64%
Még semmi ilyet nem próbáltam, de egyszer kipróbálnám milyen másét kiverni, de csak ennyi. 32F
dec. 9. 07:59
 18/21 anonim ***** válasza:

Egyébként örülök hogy mindenki leszavazott a faxba.

Csak van egy probléma srácok.. tudod az úgy van hogy a Heterók tartják életben a Bolygó népességét, mindig amikor propagálják a melegeket én mosolygok hogy.. lehet a leghangosabbak vagytok, de ha rajtatok múlik 2 nemzedék alatt kipusztul az EMBERISÉG.

érdemes ezen elgondolkodni 🤔

fontos szempont ez? eléggé. Az értékrendszer nagyon felborult és majd a jövőben valamikor ha esetleg ez eléri a tetőpontját az egésznek és lecsökken a bolygó lakossága kb 1 milliárdra.. majd hátha eszükbe jutnak ehhez hasonló szavak.

Gaia elmélet szerint mi a Vírus vagyunk.. és a természet egyensúlyra törekszik. Hogy ez Darwinizmus.. vagy varázslat nem tudom.. vagy a Teremtő rendelte így el.. passz de Minél több meleg lesz annál kisebb az esély a túlélésre. Stabilizálódik a Bolygó egészsége

így,vagy úgy ez egy beépített hibakód és" a Gazdatest legyőzi a vírust" 🥶

dec. 9. 11:09
 19/21 anonim ***** válasza:

*100 év is pillanatokból áll

itt és most egy meleg ember tud életet létrehozni egy másik meleggel?

dec. 9. 11:12
 20/21 Misticboy ***** válasza:
Nem tudom a shemale annak számít-e de olyan már volt. Igaz rendesen kelepcébe csalt, de mar nem bánom. 18F
dec. 9. 11:25
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!