Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan fiú/férfi, aki heterónak tartja magát, de kíváncsiságból leszopott egy férfit vagy esetleg az anális szexet is kipróbálta vele? Milyen érzés volt? Ezek után a pénisz is helyet kapott az életetekben?
10 es
ha te erre vágysz nem vagy heteró
end of story :D ez önámítás amit csináltok ennyi
A heterók keménymagja előbújt.
Nem az a lényeg hjva tartozol, csak hogy érezd jól magad. A többi nem számít.
az rendben van csak közben ne hozzuk kínos helyzetbe az embertársainkat, és ne alázzuk meg!
csak azért éreztem hogy ideírok, mert 1 valahogy ez mindig felmerül
2. engem zaklattak már ezzel a dologgal párszor :D és nem értem hogy mért nehéz felfogni hogy valaki heteró
11, 10 vagyok. Nem mondtam hogy vágyom rá, de az hogy egy nő dug, arra igen. De mivel nőt nehezen találni erre, így kénytelen vagyok elgondolkozni a másik nemen. A probléma azzal van, hogy nem szívesen fogdosok férfiakat. De maga az aktus kíváncsivá tesz. Hiszen, nővel volt benne részem, és nagyon jó volt.
Állításod nem állja meg a helyét :) Gondolom még utánna se olvastál miért is jó ez egy férfinek aki mellesleg ettől nem lesz meleg.
A heteró attól heteró, hogy nem akar férfivel semmit. Ezt jelenti.
Ha nőktől és férfiaktól is szeretnél valamit, akkor bi vagy. Mert az meg ezt jelenti.
15
áhh engedd el
mintha kisgyereknek mondanád hogy mikulás nem létezik
Egyébként örülök hogy mindenki leszavazott a faxba.
Csak van egy probléma srácok.. tudod az úgy van hogy a Heterók tartják életben a Bolygó népességét, mindig amikor propagálják a melegeket én mosolygok hogy.. lehet a leghangosabbak vagytok, de ha rajtatok múlik 2 nemzedék alatt kipusztul az EMBERISÉG.
érdemes ezen elgondolkodni 🤔
fontos szempont ez? eléggé. Az értékrendszer nagyon felborult és majd a jövőben valamikor ha esetleg ez eléri a tetőpontját az egésznek és lecsökken a bolygó lakossága kb 1 milliárdra.. majd hátha eszükbe jutnak ehhez hasonló szavak.
Gaia elmélet szerint mi a Vírus vagyunk.. és a természet egyensúlyra törekszik. Hogy ez Darwinizmus.. vagy varázslat nem tudom.. vagy a Teremtő rendelte így el.. passz de Minél több meleg lesz annál kisebb az esély a túlélésre. Stabilizálódik a Bolygó egészsége
így,vagy úgy ez egy beépített hibakód és" a Gazdatest legyőzi a vírust" 🥶
*100 év is pillanatokból áll
itt és most egy meleg ember tud életet létrehozni egy másik meleggel?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!