Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon gátlásos vagyok, nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gátlásos vagyok, nem igazán tudom elengedni magam szex közben. Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

2 éve van barátom, de a mai napig vannak problémáim a szexualitás terén. Nem tudom elengedni magam, gátlásos vagyok.

Maga a behatolás is rettentően fájdalmas, pedig óvatos és figyel rám a párom. Van, mikor nem is sikerül az aktus, mert szinte begörcsöl a hüvelyem.

Voltam nőgyógyásznál, fizikailag minden rendben van.

Mi állhat a háttérben?

dec. 5. 11:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miben mutatkozik meg a gátlásod?
dec. 5. 11:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem fizikai hanem lelki allapot.

Beszelj egy erre szakosodott doktorral.

Elegge fel vagy nedvesedve behatolas elott?Hasznaltok sikositot?Ezek hianya is okozhat fajdalmat.

Vagy elojatek?Mennyi idot szantok elojatekra?

dec. 5. 11:51
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
Dobjál be egy fél konyakot fél órával az aktus előtt.
dec. 5. 11:54
 4/8 anonim ***** válasza:
80%

Szexuálpszichológus a helyes válasz.

Szerintem a gyakorikerdeseken egyet se fogsz találni.😉

dec. 5. 11:58
 5/8 A kérdező kommentje:

A nedvesedéssel nincs gond, az előjáték is viszonylag hosszú szokott lenni.

Ha szükséges, akkor használunk síkosítót is.

Az elmúlt pár hónapban lett rosszabb a helyzet azt érzem.

dec. 5. 12:26
 6/8 menta34 ***** válasza:
100%

Szerintem kéne pár jó alkalom, utána könnyebb.

A környezet mennyire nyugodt? mert ha azon stresszelsz, hogy mikor nyit be valaki vagy mi hallatszik a szomszéd szobában az nem jó... esetleg vegysetek ki egy szobát, a környezet változás is izgi.

Mennyire kell sietni? mennyire vagy pihent? védekezést megbeszéltétek, van számodra megnyugtató helyzet? előjáték? azt próbáltátok, hogy kezdésnek kinyal rendesen?

elég sok kérdés van :)

A szexuálpszichomókusokat én -még- nem ajánlom, csak beteget csináltatsz magadból sok pénzért.

dec. 5. 12:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerepjáték. Akkor sokan könnyebben el tudják engedni magukat. Orvos-páciens, nővérke-beteg, rendőr-bűnöző, romlott apáca, nem tudom mitől indultok be de sokaknak segíteni szokott.
dec. 5. 13:40
 8/8 anonim ***** válasza:
50%

szerintem csak a szokásos probléma:

puncid szűk a párod plnisze meg túl vastag hozzá, rossz felállás, keresned kell egy vékonyabb farkú pasit akivel nem fáj

dec. 5. 19:01

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!