Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gátlásos vagyok, nem igazán tudom elengedni magam szex közben. Mit tudnék tenni?
2 éve van barátom, de a mai napig vannak problémáim a szexualitás terén. Nem tudom elengedni magam, gátlásos vagyok.
Maga a behatolás is rettentően fájdalmas, pedig óvatos és figyel rám a párom. Van, mikor nem is sikerül az aktus, mert szinte begörcsöl a hüvelyem.
Voltam nőgyógyásznál, fizikailag minden rendben van.
Mi állhat a háttérben?
Ez nem fizikai hanem lelki allapot.
Beszelj egy erre szakosodott doktorral.
Elegge fel vagy nedvesedve behatolas elott?Hasznaltok sikositot?Ezek hianya is okozhat fajdalmat.
Vagy elojatek?Mennyi idot szantok elojatekra?
Szexuálpszichológus a helyes válasz.
Szerintem a gyakorikerdeseken egyet se fogsz találni.😉
A nedvesedéssel nincs gond, az előjáték is viszonylag hosszú szokott lenni.
Ha szükséges, akkor használunk síkosítót is.
Az elmúlt pár hónapban lett rosszabb a helyzet azt érzem.
Szerintem kéne pár jó alkalom, utána könnyebb.
A környezet mennyire nyugodt? mert ha azon stresszelsz, hogy mikor nyit be valaki vagy mi hallatszik a szomszéd szobában az nem jó... esetleg vegysetek ki egy szobát, a környezet változás is izgi.
Mennyire kell sietni? mennyire vagy pihent? védekezést megbeszéltétek, van számodra megnyugtató helyzet? előjáték? azt próbáltátok, hogy kezdésnek kinyal rendesen?
elég sok kérdés van :)
A szexuálpszichomókusokat én -még- nem ajánlom, csak beteget csináltatsz magadból sok pénzért.
szerintem csak a szokásos probléma:
puncid szűk a párod plnisze meg túl vastag hozzá, rossz felállás, keresned kell egy vékonyabb farkú pasit akivel nem fáj
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!