Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van ennyi beteg férfi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi beteg férfi?

Figyelt kérdés
Akik cuckold kapcsolatot szeretnének vagy csak simán hagyják, hogy a nőjük megcsalja őket.
dec. 5. 11:11
 1/8 anonim ***** válasza:
59%

Ez nem betegség.

Mindenkit más izgat. Van akinek ez belefér, van akinek nem.

Ízlés dolga.

dec. 5. 11:13
 2/8 anonim ***** válasza:
69%

A férfiak részéről én sem értem. Talán az, hogy örülnek hogy találtak egy csajt, akivel néha lehet dugni. Én is ismerek egy 45-50 éves pasit, akinek 35 küröli csaja van. két közös gyerekük. A csaj 5-7 éve megcsalta vagy 1 éven keresztül egy 20 éves sráccal. A pasi tudott róla, mégis elivselte, mert a csaj messze a szintje felett volt.

A csajok részéről viszont hatlamas húzás. Általában a pasi gazdag vagy egyéb dolog miatt nem akarja elhagyni. Viszont így nagyfarkú, jól dugó pasikkal tud kefélni, mellette meg megmarad a pénzes csávó.

dec. 5. 11:14
 3/8 anonim ***** válasza:
35%
Kérdezö. Orvosnak tetszik lenni????
dec. 5. 11:32
 4/8 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%
Nincsen. Az nem jelenti, hogy sok van, hogy itt 2-3 ember kiírja napi szinten 100x-or különböző sztorikba burkolva.
dec. 5. 12:32
 5/8 anonim ***** válasza:
60%
Közelítsük ezt kicsit másképp!Van egy pár aki nagyon szereti egymást.A férfinak vannak merevedési,vagy egyéb problémái,annak ellenére hogy szereti a szexet-orgazmust.Miért ne lehetne a nőnek egy olyan orgazmusban része amit a párja nem tud megadni neki esetleg szeretné ezt átélni vele együtt?Persze ehhez egy stabil kapcsolat kell,és nem biztos hogy össze is jön.De ha igen,akkor miért ne?
dec. 5. 14:15
 6/8 anonim ***** válasza:
70%

#5 teljesen érthető ebben a szituációban.

De amikor az a szitu hogy potens a pasi, 20on éves... És erre izgul... Azt nem értem..

dec. 5. 14:20
 7/8 A kérdező kommentje:
#5 Ahogy a hatos írja. Ismerek olyan párt, ahol a pasi már 10+ éve le van benulva deréktól lefelé. Ott is megérti az ember. De nem ilyen esetekre gondoltam.
dec. 5. 14:22
 8/8 anonim ***** válasza:
5# vagyok.Igen értem.Az más is,egyetértünk.
dec. 5. 14:29

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!