Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok mitől függ ki mekkorát spriccol?
Figyelt kérdés
Vannak akik elélvezéskor hatalmasakat lőnek messzire meg nagy mennyiséget is, de vannak akiknek csak kifolyik. Ez mitől függ??
Ki melyikbe tartozik? Én az elsőbe, de örülnék ha csak folyna mikor kiverem, sokkal egyszerűbb lenne összetakarítani :DD
dec. 4. 22:38
1/11 anonim válasza:
Hát baszki, elé kell tenni valamit.. illetve nem kell a plafon felé irányítani, hogy onnan lógjon...
2/11 anonim válasza:
Én az elsőbe, de mivel nem nagy ,ezért sokra nem megyek vele...
3/11 anonim válasza:
Ha naponta 5x vered akkor folyik, ha hetente 1x akkor lő
5/11 anonim válasza:
Nekem is messze lő, hosszu csikokat hagy a párom testén mindig
6/11 anonim válasza:
Nekem mindig is nagyot spriccelt, ha pár napig nem élvezek el akkor meg brutál.
Amikor megszakítással védekeztem, mellre, nyakra, néha még az arcára is ment a lánynak.
7/11 anonim válasza:
Nekem meg változó, ha nagyon felizgult állapotban vagyok, vagy nagyon élvezem a szexet, akkor spriccel, máskor inkább csak kibuggyan.
8/11 anonim válasza:
Én mindig is spricceltem de nem tudom mitől függ
9/11 anonim válasza:
#6-os! A megszakításos védekezés nem védekezés! Egy ismerősömnek az előnedvtől lett gyereke. Volt meglepetés. Az, hogy eddig még nem lett belelő neked gyere, az pusztán mázli. Vagy valamelyikőtök meddő.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!