Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet jól reagálni ilyen helyzetben? Vagy inkább mit kell tenni?
#11 nem igazságos, hogy bele akarsz vinni egy vitába ahol én védjem a szexuális zaklatás vagy közszemérem sértés bármely formáját. Ez egyáltalán nincs is, én is rühellem mint minden értelmes ember. Csak azt tettem hozzá a sztorihoz, hogy nehezen eldönthető, hogy perverzállat vagy szegénylúzer a kérdező által látott fószer, ezért ha nem okozott neki traumát akkor nem muszáj tönkretenni.
kapise? :D
#12 a mutogatós szituban szegénylúzer = perverzállat amikor nála gyengébbel kerül szembe.
Neki lehet nem okozott traumát, de az elkövetőt ez NEM érdekelte! Nem tudhatta előre, de nem is mérlegelt. Átlépett egy erkölcsi (bűnelkövetési) korlátot, s át fogja újra meg újra. S egyre jobban fel fog bátorodni ha a tette következmények nélkül marad, s egyre messzebb fog merészedni. Aki ma "csak" a távolból mutogatja, az holnap zárt térben fogja a lépcsőházban. Ma "csak" fiatal nőknek, holnap már tiniknek, vagy gyerekeknek. Ma "csak" mutogatja, holnap már oda is nyomja.
A folyamatot a lehető legkorábban meg kell fogni - s ha a környezeti nem teszi meg akkor a bűnüldözés módszerével.
Tönkre tenni??? Na látod ebben tényleg vita van köztünk. Szerintem igenis büntetni kell a mutogatósokat, nem pedig futni hagyni! Ha a büntetés a "tönkretételével" jár akkor azzal. A késes rablót sem hagyod futni, nehogy "tönkretedd" elven hanem le kell rá súlytani a törvény teljes erejével!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!