Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet jól reagálni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet jól reagálni ilyen helyzetben? Vagy inkább mit kell tenni?

Figyelt kérdés
Ma délelőtt mentem ügyet intézni, az iroda ahova mennem kellett egy nagy panelházban van. Na google térképpel oda találtam viszont a bejárat nem volt meg. Ott álltam a panelnak az ajtaja előtt de nem volt csengő meg semmi, kb eltelt egy perc amíg gondolkoztam h mégis hogy fogok ide én bejutni, amikor jött le a lépcsőn egy takarító ember(viszonylag normálisan nézett ki kb 35-40 éves) és kinyitotta az ajtót, majd megkérdeztem tőle h hol van az iroda. Kicsit kelletlenül de elmondta, h kerüljem meg a házat és a másik oldalon van a kaputelefon, megköszöntem és mentem is. Sikerült bejutnom a panelba, majd az iroda is meg lett, kb 10 perc telt el és már mentem is. A gondolataim már nagyban a következő megbeszélésen jártak, amikor jöttem kifele a panelból, és akkor igazából fel sem tűnt h takarító emberünk még mindig ugyan ott söpröget, mondom mindegy elmentem mellette köszöntem h viszlát és már siettem is tovább. Kimentem a panelból, lakatolom ki a biciklimet, és ahogy nézek fel látom h ott áll az ajtó mögött az ember félig letolt nadrággal és elkezd játszani a farkával. Én a pillanat törtrésze alatt pattantam fel a biciklire és tekertem el onnan mint az őrült, és igazából nem akartam felfogni h most mi a fene történt. Aztán ugye rohantam a munkába, nem is nagyon gondoltam erre, de bevillan néha a kép az egészről, és fogalmam sincs h ilyen helyzetben mégis mit vagy hogyan kell cselekedni.
dec. 4. 22:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#10 más a motivációja a képnézegetőnek és más a mutogatósnak. Utóbbi már átlépte a jogi határokat és nem érdekli (vagy nem fogja fel) hogy a cselekménye másokat zavar, traumatizálhat.
dec. 5. 22:30
 12/13 anonim ***** válasza:
31%

#11 nem igazságos, hogy bele akarsz vinni egy vitába ahol én védjem a szexuális zaklatás vagy közszemérem sértés bármely formáját. Ez egyáltalán nincs is, én is rühellem mint minden értelmes ember. Csak azt tettem hozzá a sztorihoz, hogy nehezen eldönthető, hogy perverzállat vagy szegénylúzer a kérdező által látott fószer, ezért ha nem okozott neki traumát akkor nem muszáj tönkretenni.

kapise? :D

dec. 6. 03:40
 13/13 anonim ***** válasza:
50%

#12 a mutogatós szituban szegénylúzer = perverzállat amikor nála gyengébbel kerül szembe.

Neki lehet nem okozott traumát, de az elkövetőt ez NEM érdekelte! Nem tudhatta előre, de nem is mérlegelt. Átlépett egy erkölcsi (bűnelkövetési) korlátot, s át fogja újra meg újra. S egyre jobban fel fog bátorodni ha a tette következmények nélkül marad, s egyre messzebb fog merészedni. Aki ma "csak" a távolból mutogatja, az holnap zárt térben fogja a lépcsőházban. Ma "csak" fiatal nőknek, holnap már tiniknek, vagy gyerekeknek. Ma "csak" mutogatja, holnap már oda is nyomja.

A folyamatot a lehető legkorábban meg kell fogni - s ha a környezeti nem teszi meg akkor a bűnüldözés módszerével.

Tönkre tenni??? Na látod ebben tényleg vita van köztünk. Szerintem igenis büntetni kell a mutogatósokat, nem pedig futni hagyni! Ha a büntetés a "tönkretételével" jár akkor azzal. A késes rablót sem hagyod futni, nehogy "tönkretedd" elven hanem le kell rá súlytani a törvény teljes erejével!

dec. 6. 16:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!