Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ilyenkor?
Figyelt kérdés
Az önbizalmam romokban van, nem érzem magam se szépnek se jónak. A történet az, hogy a párommal elég hamar megromlott a kapcsolatunk. Az elején én végig úgy éreztem, hogy nem vagyok elég jó neki, nem felelek meg az ideáljának, de aztán elmúltak ezek az érzések. Később előjött több probléma is, de ami mély sebet hagyott rajtam az a szex hiánya és az elutasítás volt. Közben láttam egy verset, amit az exéről írt anno és abban áradozik, hogy ilyen meg olyan gyönyörű stb. A kapcsolatunk elején meg miközben jópofizott velem, az edzőteremben egy csajt bámult akit utána meg is keresett és bejelölt. Ebből nekem annyit mondott, hogy őt jelölte be a csaj :D ami persze kamu volt. A barátainak meg részletesen leírta milyen szexi meg pakolná...közben én otthon sírtam. Időben elszórva is csinált olyanokat, hogy bekövette instagramon azt a csajt akivel anno randizott stb. Ez az egész azért fáj, mert látszólag minden rendben van. Nem szólhatok semmit, mert én leszek az őrült féltékeny és ez ahhoz vezetett, hogy egyáltalán nem élvezem a szexet és szexuális vágyat se érzek. Kvázi meghalt bennem valami. Mindenki azt mondja, hogy ezt magamban kell rendbe tenni, de úgy érzem erre nem vagyok képes. Úgy érzem, hogy a próbálkozásaim semmit sem érnek és lassan megkeseredek.
Mondjuk leéled az életed érzelmi nyomorban, szenvedve..
Én mondjuk a helyeben inkább feltenném magamnak a kérdés hogy miért is jó nekem egy ilyen szimbiózis miért jó nekem ilyenben lenni, miért nem húzok el a picsába ha ennyire semmi sem jó?
De ez én vagyok, te pedig te vagy. nyilván azért vagy ebben mert erre van szükséged.
tegnap 16:15
2/9 anonim válasza:
Lapozni, szakítani.
Függetlenül az edzős csajtól, a kapcsolatotok nem működik.
tegnap 16:15
3/9 anonim válasza:
Jézusom, miért csinálsz úgy, mintha neked nem lenne cselekvőképességed???
Miért vagy vele?? Az ő pénzén élsz? Vagy miért kell elszenvedni valaki mellett a mártírt, aki nem szeret?
Szakíts most, menj szépen oda, és mondd meg neki, hogy vége a kapcsolatnak. Mi tart vissza? Keress mást, aki szeret, addig pedig építsd magad egyedül. Az elképzelhetetlen?
tegnap 16:38
4/9 anonim válasza:
Sajbnos kifogtál egy balféket, akinekegyszer volt egy nagy ő szerű nője, aztán le se szh.rta egy normális nő se csak te. Te amolyan kis pótlék vagy neki. Tudom nem fog jólesni, de ha nincs ló jó a szamár is hintában vagy.
Első kőrben lépj ki ebből a kapcsolatból, és ha mást nem ismerkedj, de ne törekedj párkapcsolatra!
tegnap 16:51
5/9 anonim válasza:
Szakíts vele! Kezdj új életet!
tegnap 16:57
6/9 anonim válasza:
Minek vagy vele? Csak addig kellesz neki amíg talál mást
tegnap 18:28
7/9 anonim válasza:
No mégis mit lehetne tenni? Abbahagyni a hisztit, letérdelni a párod elé, lehúzni a cippzárt és megmutatni mit tudsz! Azt már tudjuk, hogy nyafogni meg kombinálni nagyon tudsz! És tenni valamit azért, hogy éjjel-nappal csak azt várja mikor szopod le újra? Vagy ilyesmi? Az megy? Vagy csak igények vannak?
tegnap 19:22
8/9 anonim válasza:
ma 19:22
Ezt a választ ne is vedd figyelembe, mert olyan mint ha az az ember írta volna, aki miatt most itt és ilyen lelki állapotban vagy!
tegnap 19:38
9/9 anonim válasza:
#8 szerintem az csak olyan észheztérítő maflás jellegű hozzászólás volt..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!