Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha megvan éppen, akkor jobban kívánjátok a szexet vagy épp fordítva?
Figyelt kérdés
Én a masztit is sűrűbben csinálom és mióta van barátom a szexet is jobban igénylem, persze csak fürdés után friss tampon mellett egy jó csiklónyalás még a görcsöket is enyhíti.dec. 4. 13:33
1/8 anonim válasza:
Egyénfüggő, van akinek 0-ra redukálódik úgy fáj, görcsöl, másnak meg kilő a libidója mint a rakéta.
2/8 anonim válasza:
Jobban.
Ovulációkor és mensikor nem lehet velem bírni..
4/8 anonim válasza:
Egy életre megjegyeztem ahogy kifröccsent az exem vére ahogy kihúztam a farkam. Hát kívánta, na
6/8 NemFogodKitalálni válasza:
Kívánom, de nincs hozzá gusztusom, és a férjemnek sem szerencsére. Olyankor le szoktam szopni, azzal kicsit csökken bennem a vágy.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!