Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek is szokott olyan érzésetek lenni szex közben, mintha "nagydolgot" kellene végeznetek?
Figyelt kérdés
A barátnőm néha leállít szex közben, hogy hagyjam abba, mert nem tudom hogyan fogalmazzam meg szebben, de besz*rik. Viszont mosdóba nem megy el. Ez gyakori nőknél, járt már így valaki? Valamit én csinálok rosszul? Vagy valami lappangó fertőzés lehet esetleg? Ne röhögjetek ki légyszi, próbáltam megbeszélni vele is, de körülbelül annyit mond, hogy semmi, ne foglalkozzak vele. Viszont engem zavar, nem értem a helyzetet. Ha valaki tudna segíteni hasonló tapasztalattal, esetleg megoldással, azt megköszönném!dec. 3. 18:41
1/6 anonim válasza:
Csak popsidugásnál van ez a probléma vagy puncisnál is?
2/6 A kérdező kommentje:
Hüvelyinél, anál szexet nem próbáltuk soha.
dec. 3. 18:44
5/6 anonim válasza:
Engem a helyedben az zavarna, hogy nem megy el utána wc re a folytatásért cserébe ami azt jelenti, hogy nemis akar veled szexelni.
Nem érdekli, hogy ott maradsz álló fasszal elélvezetlenül.
Egyébként nőként mondom, hogy hüvelyi szexnél kb sosem éreztem ilyen ingert.
N
6/6 anonim válasza:
Talán ha neked lefelé görbül és egymással szemben vagytok közben akkor végülis előfordulhat hogy nem teljesen “kompatibilis” a dolog és ott érez feszülést ami hasonlíthat a székelési ingerre… ha így van inkább kutyát vagy valami max 90 fokos szöget próbálj hogy passzoljon a kulcs a zárba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!