Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Síkosító vásárlás?
Szeretnék síkosítót venni valamilyen drogériában, és arra lennék kíváncsi ha az önkiszolgáló kasszába mennék akkor kellene egy alkalmazottnak jönnie mert szexuális segédeszköznek számít? Vagy nem fog jelezni a gép és csak megvehetem?
Vagy akkor már mindegy ha a rendes kasszába állok?
Nem jelez semmit, óvszernél sem. Péniszgyűrűnél sem stb.
20L
Vannak online shoppok amik csomag pontra szállítanak. Én így szoktam venni de csak azért mert amik a drogériában kaphatóak gagyik.
Én a szilikon alapú szeretem.
Igaz, hogy drágább de cserébe kB 1 évig nem kell foglalkozzak vele mert kevesebb kell, hosszabban tart a hatása, nagyobb kiszerelésben is lehet venni.
már vannak automata gép kasszák is de én elmondom neked ne azt használd.
Mikor egy fiatal 20-22 éves kasszásnál veszel 2 doboz óvszert és figyeled a tekintetét.. minden pénzt megér :D 1x úgy alakult hogy 2 dobozzal is venni akartam (kétfélét, egy thin durexet, meg egy ízest) és olyat nézett a lány a kasszában xddd
de persze.. tizenévesen én is szégyelltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!