Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Síkosító vásárlás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Síkosító vásárlás?

Figyelt kérdés

Szeretnék síkosítót venni valamilyen drogériában, és arra lennék kíváncsi ha az önkiszolgáló kasszába mennék akkor kellene egy alkalmazottnak jönnie mert szexuális segédeszköznek számít? Vagy nem fog jelezni a gép és csak megvehetem?

Vagy akkor már mindegy ha a rendes kasszába állok?

dec. 3. 17:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem jelez semmit, óvszernél sem. Péniszgyűrűnél sem stb.

20L

dec. 3. 17:47
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Ha arra nem állsz készen, hogy ilyet vásárolj, akkor arra hogyan állnál készen, hogy használd?
dec. 3. 17:53
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés? Én bementem egy drogériába,(férfi), síkosítót kerestem, nem találtam elsőre, megszólítottam egy hölgy eladót, odavezetett, mutatta, ez a választék, majd rámutatott egyre, ezt ajánlja. Ennyi.
dec. 3. 17:57
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hány éves vagy, de én 19 évesen önállóan vettem az óvszert/síkosítót, és fizettem fiatalabb és idősebb pénztárosnőnél is... Ugyanolyan faarccal pakolta, mintha kiflit vettem volna.
dec. 3. 20:45
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Vannak online shoppok amik csomag pontra szállítanak. Én így szoktam venni de csak azért mert amik a drogériában kaphatóak gagyik.

Én a szilikon alapú szeretem.

Igaz, hogy drágább de cserébe kB 1 évig nem kell foglalkozzak vele mert kevesebb kell, hosszabban tart a hatása, nagyobb kiszerelésben is lehet venni.

dec. 4. 04:51
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Úgy emlékszem simán vitte a rossmannba múltkor. De pénztárosnál is megveszem, nincs abba semmi. Ugyan olyan mintha fogkrémet vennél, csak máshova kened
dec. 4. 12:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem szexshopban vegyél.A többi vásárló előtt sem kell pironkodnod,mert ők is valamilyen szexuális eszközért vannak bent.
dec. 5. 14:29
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
simán megveheted a rendes kasszánál is, de ha úgy necces valamiért és van önkiszolgáló pénztár, akkor ott is.
dec. 5. 14:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Napi ezer vásárló, óvszert, betétet, tampont stb blokkol. Pont a te síkosítódon fog fent akadni, és meg fogja kérdezni, hogy miért veszed? Biztos, hogy nem.
dec. 26. 05:32
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

már vannak automata gép kasszák is de én elmondom neked ne azt használd.

Mikor egy fiatal 20-22 éves kasszásnál veszel 2 doboz óvszert és figyeled a tekintetét.. minden pénzt megér :D 1x úgy alakult hogy 2 dobozzal is venni akartam (kétfélét, egy thin durexet, meg egy ízest) és olyat nézett a lány a kasszában xddd

de persze.. tizenévesen én is szégyelltem.

dec. 27. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!