Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Buktatok már le bdsm-el mások...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buktatok már le bdsm-el mások előtt?

Figyelt kérdés

Pl. rátok nyitottak, erdőben shibarit gyakoroltatok, publikus helyen megláttak rajtad valami (nyakörv, erényöv, bilincs nyoma) stb.

Hol, ki előtt volt a lebukás és mivel? Mit szólt hozzá az illető? Milyen érzés volt neked?

dec. 3. 08:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Így még nem,de netes csoportban (Fb) már futottam össze ismerőssel,aki like-olta egy hsz. emet,hehát tudja rólam.
dec. 3. 09:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Fenekelés nyomát látta meg rajtam munkatársnőm miközben átöltöztünk Elmeséltem neki mi hogyan is szeretjük az együttlétet és ne gondoljon rosszra, nem nőverő a párom:)
dec. 3. 13:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, éppen szoptam őt, közben a keze hátra volt bilincselve. Pasim lány testvére volt.
dec. 3. 17:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen. egy BDSM oldalra feltöltöttem egy arcfotót(szub vagyok) és az egyik ismerösöm felismert ott és "driszkréten" egy boltban ahhol többen is halloták rákérdetett hogy tényleg én vagyok e az.
dec. 3. 19:04
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Véletlenül nem. De diák koromban szándékosan úgy játszottunk deresre húzós játékokat, hogy bárki láthatta az iskolában.
dec. 4. 15:53
 6/9 Misticboy ***** válasza:
84%
Igen buktam le a nővéremmel. Szerette ha megkötözöm. Idővel rájöttem miért. Nekemnis bejött. Más nem nagyon volt köztünk csak ilyenek. 18F
dec. 5. 11:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Unokahúgom átjött kávézni hozzam épp egy feneklés után. Gyanús lett neki, milyen lassan mozgok, főleg leülésnél. Addig nyaggatott, míg megmutattam.
dec. 8. 07:59
 8/9 anonim ***** válasza:
92%
Nem lebuktunk, hanem konkrétan nyilvános helyen csináltuk mások között. De mivel nem egy túl extrém dolog ez, mások nem tudták, hogy amit csinálunk, az valójában nekünk mit jelent. (Férfi vagyok)
dec. 14. 17:18
 9/9 anonim ***** válasza:
89%

5-ös vagyok. Diák koromban abból álltak a deresre húzós játékaink, hogy legtöbbször én ráfeküdtem egy deresnek való alkalmatosságra. Ez lehetett iskola udvari fapad vagy az osztályterem egyik padja. Majd egyik fiú diktálta a 25-öt, egy másik meg például egy vesszővel ütötte a fenekem. És az nézhette aki akarta. Később tudtam meg, hogy a lányoknak nagyon tetszett.

Valamint szokásunk volt az is, hogy a legszebb lányoknak rácsaptunk a fenekére. Néha jó nagyot. Ezt is bárki láthatta.

Később felnőttként is gyakran húzattam magam deresre egy-egy nővel. Ekkor le is voltam szíjazva és valódi dereshez hasonlót is készítettem hozzá. Mégis hiányzott valami a maximális izgalomhoz, az hogy csak kettesben csináltuk a "verőlánnyal". Pedig jó lenne ha egy lány diktálná, egy vagy akár több lány meg nézné és mindegyik szexi ruhában fokozná az izgalmam.

56/F

dec. 20. 16:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!