Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buktatok már le bdsm-el mások előtt?
Pl. rátok nyitottak, erdőben shibarit gyakoroltatok, publikus helyen megláttak rajtad valami (nyakörv, erényöv, bilincs nyoma) stb.
Hol, ki előtt volt a lebukás és mivel? Mit szólt hozzá az illető? Milyen érzés volt neked?
5-ös vagyok. Diák koromban abból álltak a deresre húzós játékaink, hogy legtöbbször én ráfeküdtem egy deresnek való alkalmatosságra. Ez lehetett iskola udvari fapad vagy az osztályterem egyik padja. Majd egyik fiú diktálta a 25-öt, egy másik meg például egy vesszővel ütötte a fenekem. És az nézhette aki akarta. Később tudtam meg, hogy a lányoknak nagyon tetszett.
Valamint szokásunk volt az is, hogy a legszebb lányoknak rácsaptunk a fenekére. Néha jó nagyot. Ezt is bárki láthatta.
Később felnőttként is gyakran húzattam magam deresre egy-egy nővel. Ekkor le is voltam szíjazva és valódi dereshez hasonlót is készítettem hozzá. Mégis hiányzott valami a maximális izgalomhoz, az hogy csak kettesben csináltuk a "verőlánnyal". Pedig jó lenne ha egy lány diktálná, egy vagy akár több lány meg nézné és mindegyik szexi ruhában fokozná az izgalmam.
56/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!