Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg létezik hogy valaki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg létezik hogy valaki a rokonával szexel vagy csak hergelnek?

Figyelt kérdés
Nagyon sok rokonnal szexelős kérdés van itt. Nem hiszem el hogy ennyi helyen normális hogy a családban szexelnek. Én nem ismerek senkit aki lefeküdt volna családtaggal. Itt mégis úgy viselkednek egyesek mintha ez normális meg hétköznapi dolog lenne. Igazából meg sem törtébtek ezek a dolgok csak hergelnek minket?

dec. 3. 08:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem hergelnek.
dec. 3. 08:13
 2/15 anonim ***** válasza:
49%

Testvérrel és egyenes ági rokonnal lefeküdni nem normális, sőt, bűncselekmény.

Ezen kívül minden más kombináció teljesen normális. Nagybácsi - unokahúg, unokatestvérek, másodunokatestvérek stb.

dec. 3. 08:14
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a leggyakoribb az anyós-vej kapcsolat.
dec. 3. 12:35
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

"Én nem ismerek senkit aki lefeküdt volna családtaggal."

Mert szerinted ezt ki fogja elmesélni? :D

dec. 3. 13:31
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
Én is sexeltem már rokonnal..N
dec. 3. 14:22
 6/15 anonim ***** válasza:
2# es Nekem a nagybácsi - unokahúg már egyenesági vérségi kötelék, ha a testvér gyerekéről van szó. 🤮
dec. 3. 14:27
 7/15 anonim ***** válasza:
90%

Nem, én konkrétan annó az unokanővéremmel szexeltem, én voltam 16 ő 19.

Nagyon jó volt és szerintem semminek és senkinek sem ártottunk vele.

dec. 3. 14:50
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Azokra a helyzetekre kérdezünk rá, amelyek érdekelnek. Minél több embert, annál több az érdeklődés. A rokonok közötti szex ezek szerint utóbbiak közé tartozik. Megítélésnek van jogi, erkölcsi szabályozása. A valóságban a saját normáinknak akarunk megfelelni.

A jogi részt behivatkozom: Btk. 199. § (1) Aki egyenesági rokonával szexuális cselekményt végez, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Aki testvérével közösül, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(3) Az (1) bekezdésben meghatározott bűncselekmény miatt nem büntethető a leszármazó, ha a cselekmény elkövetésekor tizennyolcadik életévét nem töltötte be.

Az életben a szabályokat időnként megszegjük. Legyen az gyorshajtás vagy számla adás elmulasztása. Ilyen a családtagok nemi viszonya. Vannak akik önként megteszik. Mivel tilos, titkolják. Nem tudom mekkora az arányuk. De vannak, és vagy bűntudattal, vagy anélkül élvezik. Saját értékrendem szerint szigorúan az önkéntesség talaján mozogva ez a magánügyük.

dec. 3. 16:29
 9/15 anonim ***** válasza:
#2 Milyen kár, hogy a Ptk. nem támasztja alá a véleményed.
dec. 3. 17:34
 10/15 anonim ***** válasza:
Biztosan vannak akik megélik az ilyesmi dolgokat, míg egészen biztos hogy sokan csak fantáziálnak és írják le az igazából meg nem történt dolgokat mert ez számára, és másoknak is izgató téma lehet.
dec. 3. 17:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!