Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tud olyan szórakozóhelyet, ahol travik lépnek fel és heterók is bemehetnek? Zenés helyre gondolok, nem homokozóra.
Jelenleg csak az Alterego, legalább is ez az egyetlen hely ami publikus.
Homokozónak homokozó, de sok a heteró is. Egy valamit ne felejts el: ahol travik lépnek fel, ott mindenhol vannak melegek is. A kettő együtt jár! Szóval ha nem bírod a melegeket, tegyél le róla vagy ne legyél homofób!
Ui: én még egy heteró travit egyet sem láttam, pedig már láttam egy párat!
Travik melegbárokban lépnek fel (pl. AlterEgo), s mindegyikbe beengednek heterókat is. Nem kérdezik meg a bejáratnál a szexuális beállítottságod és nem fog senki kinézni azért mert heteró vagy.
Amúgy eléggé érdekes a kérdésed, "homozónak" hívod a helyet mint a homofóbok, közben meg travikat akarsz nézni. Akkor te most mi vagy? 😂
1#2#
Nincs semmi problémám a melegekkel. Külföldön voltam ilyen helyen. Ott voltak a legjobb bulik. Házaspár vagyunk (F/N), együtt mennénk. Köszönöm a válaszokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!