Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt már hogy akaratlanul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már hogy akaratlanul részese lettél mások szexuális együttlétének, pl. láttál vagy hallottál valamit?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor ciki volt a helyzet, vagy izgalmas?

20/l

dec. 2. 21:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szomszéd a panelba.. mindig hallom őket..
dec. 2. 22:01
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Kollégiumban előfordulhat hogy hall az ember lánya ezt-azt vagy rosszkor nyit be...
dec. 2. 22:05
 3/15 anonim ***** válasza:
95%
Szülőket láttam többször is sajnos, ciki volt
dec. 2. 22:05
 4/15 anonim ***** válasza:
93%

Egyetemi kollégium, a fal szinte semmit nem tompított, kicsit hamgosabb beszédet simán lehetett hallani, kb ezért ment minden szobában zene folyton.

A szomszédban 2 csaj lakott, az egyikükindig hazajárt hétvégére a másikhoz akkor jött a pasija.

2 éven át volt az az átlagos hétvége hogy 6 körül ért oda a pasi majd vad szex, utána 9-10 körül újra, szombat 10 körül megint, nap közben elvoltak délután és este még egy menet, vasárnap délelőtt egy aztán a csávó ment.

Azt kell mondjam hogy meg lehetett szokni.

dec. 2. 22:06
 5/15 anonim ***** válasza:
96%

Gyerekkoromban a szüleimet. Elsőre félelmetes volt, utána inkább csak fura, de semmiképp nem jó érzés.

Aztán főiskolás koromban az albérletben a szomszéd szobában lakók szexeltek reggelente. Ott már csak mosolyogtam. :)

dec. 2. 22:08
 6/15 anonim ***** válasza:
95%
#5 vagyok, természetesen mindkét esetben kizárólag hanghatások értek. :)
dec. 2. 22:09
 7/15 anonim ***** válasza:
91%
Egyetemi kollégiumban az egyik szobatársam minden pénteken bulizni ment a csajával, aztán este visszamentek és dugtak. Már ha tudtak mert a havernak piásan nem nagyon ment. Hónapokig nem tudtam erről mert én pénteken mindig leléptem haza, ők meg nyugodtan tudtak szexelni. Amikor bent maradtam hétvégére zh előtt, akkor lepődtünk meg mindannyian amikor visszajöttek. Átmentem egy haverhoz hogy nyugodtan tudjanak dugni, de amikor visszamenten a szobatársam ruhában aludt lehúzott cippzárral kilógó pöccsel, a csaj meg telefonozott. Mint mondta, fél órán át szopta de feladta. Nekem már a csaj látványára is felállt, észre is vette. Simán rákérdezett van-e kedvem megdugni. Volt kedvem. 😄
dec. 2. 22:51
 8/15 anonim ***** válasza:
88%

Rengetegszer hallottam már másokat, s párszor láttam is.

S mostanában is sokszor látom, mondjuk erről szól egy swignerklub 😂

dec. 2. 23:28
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Kellemetlen volt.

dec. 3. 00:55
 10/15 anonim ***** válasza:
88%
Hallani sokszor, szüleimet is, táborban szomszéd szobából, lakásomban a felső szomszédokat, stb. F
dec. 3. 06:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!