Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az itt feltett kérdések hány százaléka lehet valós és mennyi a fantázia?
Figyelt kérdés
Ezek csak fantáziálnak, vagy a gyakorlatban ki is próbálnák? Nehezen tudom eldönteni. Tényleg komolyan gondolják, akik itt írogatnak, vagy csak valami unatkozó hülyegyerekek?dec. 1. 13:48
1/10 anonim válasza:
Erről a kérdezőket kellene megkérdezni első sorban, de hátha kapsz válaszokat. :)
3/10 anonim válasza:
Szerintem elég sokan nem valós dolgokat írnak ki amit sajnos már tapasztaltam,egyszer segíteni akartam egy lánynak és írtam neki egy üzenetet,beszélgettünk,nem volt kamu szaga,rá 1-2 hétre egy srácnak írtam privátban mert tanácsot kért a barátnője miatt. És mint kiderült,egy és ugyanaz a személy volt. Én éreztem magam hülyén.
Szerintem rajta kívül van még pár ilyen.
5/10 Fragments of Fantasy válasza:
Szerintem a legtöbben nap, mint nap írják ki kamuba burkolva a különböző fantáziájukat. Nézd meg, hogy naponta bizonyos fétisekről hány kérdés szól.. értem én, hogy létezik, de ennyire egyik sem népszerű, az fix.
6/10 A kérdező kommentje:
Például szokott pörögni a meleg/biszex kategória is, érdekes módon viszont én még egy homoszexuálissal sem találkoztam élőben életemben.
dec. 1. 14:04
7/10 A kérdező kommentje:
6# Vagy ugyanaz az 1-2 ember írogatja ezeket... A másik kedvencem, hogy heteró vagyok, de lesz*ptam a haveromat és hasonlók, meg a hogy tudnám elcsábítani a heteró haveromat stb... Meg a kinek hány centi.. Ugyanaz az 1-2 ember írogatja szerintem ezeket, nagyon kamu szaga van...
dec. 1. 14:08
9/10 anonim válasza:
Kamu a többség. Valódi segítséget már előbb kérnek Chat GPT-n mint itt. Ez az oldal a perverzek játszótere sokszor hamis információkkal
10/10 menta34 válasza:
Ezért baromság, hogy nem látszanak a felhasználónevek, csak a sok anonim.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!