Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 19 éves Lány, vagyok és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves Lány, vagyok és egyáltalán nincs libidom. Nem kivánom semmi kedvem az egészhez... Hogy tudnám nővelni vagy mit tudok tenni azért hogy legyen?

Figyelt kérdés
Van párom aki mindent is meg probál azért hogy kedvet kapjak de hiába 1-2percig van vágy aztán puff el tünik. Miért van ez?
dec. 1. 11:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
51%
Szexológus?
dec. 1. 11:59
 2/16 anonim ***** válasza:
72%
Aszexuális vagy
dec. 1. 12:00
 3/16 anonim ***** válasza:
Na és ha olyan valami kellene ami jobban izgat,stimulál amitől a vágyad inkább erősebb lenne!?
dec. 1. 12:00
 4/16 érdeklődő35 ***** válasza:
100%
Olyat csinál, mint amire magányos szűzként masztiztál, vágytál, izgatott?
dec. 1. 12:08
 5/16 anonim ***** válasza:
82%

1. Megfelelő alvás: 7-8 óra, hideg, sötét környezetben, megszakítás nélkül.

2. Megfelelő táplálkozás: feldolgozott ételek (minden ami gyárban készül) és fiomított szénhidrátok (cukor, liszt) kerülése, minden nap leveles zöldség (spenót, zeller, petrezselyem, brokkoli), magvak (dió, napraforgó, tökmag), gombák, hüvelyesek (bab, lencse), gumósok (sárgarépa, édesburgonya)

3. Legalább heti 3x1 óra intenzív testmozgás (csapatsport, futás sprintekkel, konditermi edzés)

Ha ezek megvannak akkor helyre kell rázódjon 1-2 hónapon belül minden ami fiziológia ok miatt okozhat ilyet. Ha ezek mellett sem jön helyre akkor pszichés eredetű a probléma.

dec. 1. 12:11
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha velem lennél biztos lenne libidód pici arany húsom.
dec. 1. 12:15
 7/16 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem picit lépd át a határaidat ,gatlasaidat hogy jobban kívánd!
dec. 1. 12:26
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem szedsz véletlenül fogamzásgátlót? Az is kihathat rá. Illetve sosem volt?
dec. 1. 12:27
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

8. fontos kérdéseket vetett fel

ezekre válasz nélkül én is aszexualitásra tippelnék

dec. 1. 13:16
 10/16 qaí ***** válasza:
100%
Nem nagy dolog ez, ilyen vagyok én is. 36 éves férfi vagyok, és bár szexelunk rendszeresen a barátnőmmel, sokszor nincs hozzá kedvem. O meg mondja h ez kicsit furi, de jól megvagyunk szeretjük egymást. Nem hiszem h ez aszexualitas de nem tudom.
dec. 1. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!