Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hova dugnátok el egy műpuncit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova dugnátok el egy műpuncit?

Figyelt kérdés
Még családdal élek és tervezek venni egyet. Ti hova rejtenétek el?

nov. 30. 21:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
Mindegy hova rakod úgyis megtalálják :) s ha jófejek a szüleid akkor nem szólnak érte, mert amúgy is tudják hogy rendszeresen vered. Legalábbis ha nekem fiam lenne akkor nagyon szomorú lennék ha kiderülne a gyerek nem recskázik - mert minden egészséges tini rendszeresen csinálja.
nov. 30. 21:03
 2/15 anonim ***** válasza:
6%
Húzd a fhaxodra és vedd fel a gatyád.
nov. 30. 21:04
 3/15 anonim ***** válasza:
85%
Nekem a fiókban van a Fleshlight, úgyhogy anyám meg is találta nagytakarítás közben. Ha rendszeresen akarod használni úgyse tudod olyan helyre tenni ahol nem találják meg. Plána ha anyád mos meg takarít rád.
nov. 30. 21:09
 4/15 anonim ***** válasza:
78%
Fiókban van nem keresi senki
nov. 30. 21:29
 5/15 anonim ***** válasza:
19%
Tartsd a fa**odra huzva ott nem talalja meg senki 🤣
nov. 30. 21:57
 6/15 anonim ***** válasza:
83%

Azért ez hülyeség, elég sok rejtekhely van egy átlag lakásban, vagy ha nincs, ki lehet alakítani.

Pl. duplafenekű fiókot elég könnyű csinálni, ha ilyen sima IKEA-s szekrényed van. Csak annyi kell, hogy a fiók alapból elég magas legyen hozzá. De egy régi hangfalban, régi PC-ben is bármit el lehet rejteni.

nov. 30. 22:01
 7/15 anonim ***** válasza:
11%
Nektek nem anyátok mossa? :)
nov. 30. 23:26
 8/15 anonim ***** válasza:
28%
Inkább az igazi puncikat hajtsd a mupuncik helyett 🤣
dec. 1. 06:05
 9/15 anonim ***** válasza:
17%
tényleg megér ez egy kérdést?
dec. 1. 10:25
 10/15 anonim ***** válasza:
84%
nekem van a szekrénybe egy széfem oda zártam be. De tedd bele egy a párnádba, váza aljába, vagy ahol a legjobban nem keresnék.
dec. 1. 12:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!