Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok szerintetek nagyon hangos vagy feltűnő lenne?
Figyelt kérdés
Rendelni szeretnék egy műpuncit vagy valamilyen maszturbátort és ahhoz ugye kell síkosító is. Este/éjszaka is használni akarom nem csak akkor mikor pont egyedül vagyok.
Szerintetek hallatszódni fog ha használom? Akinek van az meg tudja mondani hangos-e vagy csattog stb..?? Bukott már le valaki?
Akinek van hova rakjátok el vagy milyen helyet javasoltok?? Hogyan kell tisztítani, ti hogy csináljátok??
tegnapelőtt 17:40
1/7 anonim válasza:
Hangos. Nem is az hogy csattog (az rajtad mulik) de inkabb cuppog
2/7 anonim válasza:
Használat közben nem hangos ha kurogatod. Élvezés közben meg figyelj.
3/7 anonim válasza:
Hangos és akkor mi van? Szerinted a szüleid nem tudják hogy recskázol? Apád is volt tini, polírozta ő is a brét minden nap amikor lehetősége volt rá - mert mindenki csinálja. Akkor van gond ha valaki tinikorban nem rángatja a bohócot.
4/7 anonim válasza:
attól függ milyen fajta
nekem van, amelyik nagyon hangos, meg vagy , amit észre se venni, hogy használom
5/7 A kérdező kommentje:
Milyen fajta amit észre sem lehet venni?
tegnap 09:54
6/7 Dezsolinooooooo(Áron) válasza:
Szia milyen szexjatekot akarsz venni add meg pontosan és meg tudom mondani!
7/7 anonim válasza:
Én 2 különbözőt próbáltam de mindkettő nagyon hangos volt nekem
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!