Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A napokban olvastam egy jó pár kiírást a Facebookon, érdekelne ti mit gondoltok róla?
Rengeteg posztot olvastam a Facebookon mostanában, hogy egy nő csak szexet keres, mert egyenlőre nem akar komoly kapcsolatot, és ledöbbentem a kommenteken. Igaz a legtöbbet férfi írta, de volt köztük nő is bőven.
A nők is és a férfiak is úgy viszonyultak az ilyen posztokhoz, hogy “k*rva”, “ilyen egy repedtsarkú”, esetleg “mit fognak majd a gyerekeid szólni hozzá”, stb..
Csak szerintem rohadt elkeserítő ez? Tényleg ennyire csak egy irányba néznek az emberek?
Ha egy férfi írt volna ki hasonlót, szó szerint megtapsolták volna, hogy így kell ezt, csináld csak tovább, minek elköteleződni, stb…
Csak én nem értem, hogy miért viszonyulnak az emberek így egy ilyen poszt iránt?
Mármint úgy értem, hogy egy nőnek nincs joga élvezni az életet? Ha van gyereke, ha nincs, ha nő, ha férfi, szerintem mindenkinek ugyanolyan joga van azt csinálni, amit szeretne. De a férfiakat istenítik, ha (túlzás, de) 100+ nővel feküdtek le, ha meg egy nő 2-3-nál több férfival feküdt le, az már egy utolsó r*banc. Mi ez a hozzáállás?? Az ember ember, mindegy, hogy férfi vagy nő, ugyanúgy joga van élvezni az életet, nem?
Kicsit elkeserítő számomra, hogy nők is így állnak hozzá. A férfiak nyilván így fognak, mint ahogy a nők is a férfiaknál.
De az, hogy a nők is elítélik a nőket, az tényleg elkeserítő. Vagy csak szerintem?
Ilyenkor hol van a női összetartás?
Egyre jobban érezhető, hogy a férfiak jobban összetartanak már lassan, mint a nők. Sőt..
Az Asszonysutyorgóban ilyen nem láttam, pedig alaposan végig pörgettem. Nem vagyok bent női csoportokba, erről akkor csak innen fogok értesülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!