Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a sorozatos orgazmus lányoknál? Nekem szokott lenni 2-3 ,de kb félórás szünetekkel. 25/N
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 13:15
1/9 anonim válasza:
Nekem nagy ritkán kettő összejön, ez a max. A második után már nagyon érzékeny leszek, szinte kellemetlen egy kis ideig minden. Mindig irigykedtem arra, aki sorozatban tud élvezni.
2/9 A kérdező kommentje:
De mi az,hogy sorozatban? Egymás után 3-4 megállás nélkül?🤔
tegnapelőtt 13:23
3/9 anonim válasza:
Igen. Egy aktus alatt 3-5 között.
Orgazmus, nyilván ott van egy par mp szünet, majd folyt., megint orgazmu...
Kb így megy ez.
Az egyik ex barátnőm ilyen volt.
36/F
4/9 anonim válasza:
Az hogy szinte egymás után azonnal, mint a láncdohányosoknál példaként, de akkor számtalanszor, három, öt, de akár több is ha úgy van stimulálva.
5/9 anonim válasza:
Egy aktus alatt , ami nálunk 20-30 perc, 3-4 orgazmusom van.
6/9 anonim válasza:
Nekem fél óra alatt volt eddig kB 12 ami a legtöbb volt. Igaz én mindenhol el tudok élvezni.
7/9 anonim válasza:
Pár exemnél volt, ők úgy számoltak be róla, hogy kb folyamatosan élvezel el egyik a másik után, akár perceken keresztül és nagyon intenzív.
Ha van szünet az már nem sorozatos.
Azt is mondták rá, hogy kimerítő érzés és utána sokáig bizsereg a punci(órákig, de volt egy lány akinél napokig)
8/9 anonim válasza:
Én valahogy nem is vágyom rá. Volt már, hogy kisebb szünettel összejött 3 orgazmus, de utána szó szerint rosszul lettem. Szédülés, fejfájás, hányinger. Órákig nem múlt el. Azóta maradok az 1, ritkábban a 2 intenzív élvezésnél.
9/9 anonim válasza:
Nekem egy nagy van, ha van is második, intenzitásában sokkal gyengébb.
Orál után meg kellemetlenül érzékeny leszek. Akkor már ne érjen hozza, csak behatolás lehet.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!