Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vettem egy fleshlightot és jobb érzés, mint a barátnőm puncija, ez mennyire gáz?
Figyelt kérdés
Egyszerűen sokkal élvezetesebb. És szívesen kielégítem a barátnőm, de Ő elég ügyetlen és hiába magyaráztam neki ezerszer, nem annyira megy neki a dolog. Sem az orál szexszel, sem a sima szexszel kapcsolatban. Nálam ez pedig nem szakítási ok, gondoltam akkor pótolom egy fleshlighttal és túlságosan bejött. (3éve vagyunk együtt és most jutottam erre a döntésre)nov. 29. 19:30
1/10 anonim válasza:
Semmi baj a szexjátekkal, nőknek is van, férfiaknak is ugyan úgy lehet. De ha együtt tervezel maradni vele, akkor igencsak érdemes lenne a közös szexuális életeteken is dolgozni.
3/10 anonim válasza:
Nyugi, a vibrátort is jobban élvezik a nők, de ezek az eszközök sehogy sem pótolják a másik ember közelségét.
4/10 anonim válasza:
Eljött a párkapcsolat azon szakasza, amikor már nem lehet maradéktalanul őszintének lenni :D
5/10 anonim válasza:
Ja, hát ez a baj a fleshlighttal, hogy sokkal intenzívebben stimulál, mint egy normál punci, viszont ezért is ajánlják gyakorlásra, hogy jobban bírd a szexet. A másik hátránya, amiért én kibasztam, az a macerás tisztán tartása, meg az ápolása, hogy ne menjen tönkre az anyaga.
Figyelj, én az én helyzetemben most egy bármilyen bénácska puncigazdának is örülnék, de nem panaszkodom.
6/10 anonim válasza:
A fleshlight egy tárgy, az úgy mozog ahogy te akarod, a barátnőd nyilván nem így működik. Egyébként vannak olyan pózok ahol csak te irányítasz és ő nem tud ügyetlen lenni. Emellett ott van az újdonság ereje, 3 hónap múlva a műpunci sem lesz extra dolog.
7/10 menta34 válasza:
Kérdező tanulj más kárából. Ne maradj benne olyan kapcsolatban ahol nem jó a szex. Gondolj arra, hogy még simán ~30 évig ez lesz. Már most egy szilikon szar jobb mint a nő? mennyire kell ehhez béna legyen szerencsétlen? gondolj arra is, hogy most megoldottad a hiányt egy játékkal, de 2 év múlva mivel oldod meg? ebből masszív félrek*rás lesz... ami pedig a hiedelemmel ellentétben nem megoldás, egyszerűen egy nős pasi nem tud heti 3x félremenni vagy lebukik. Gondolkodj, jobban járnál ha szakítasz.
8/10 anonim válasza:
7
De lehet, hogy amúgy meg nagyon jó partner a csaj. Sose lesz semmi tökéletes, ha talál egy szexistennőt, az meg lehet, hogy minden héten a fejéhez basz egy tányért, vagy nem tud majd főzni, vagy félrekefél stb.
9/10 menta34 válasza:
#8 szóval te is a szar szexet és a nyugalmat választottad? :D
10/10 anonim válasza:
Nem. Minden sztori más. Nagy baszógép volt a nejem, kva jó volt vele a szex. Aztán évek alatt leépítette, már nincs egyáltalán. De minek hagynám el? Most csak szex nincs, akkor meg szex + minden más jó se lenne, amit emberileg ad. Majd elhagyom akkor, ha lesz olyan, aki többet ad nála, akiért érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!