Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk általában kipróbálják milyen óvszerben maszturbálni?
Figyelt kérdés
nov. 29. 18:57
3/12 anonim válasza:
Soha nem csináltam, pedig nem vagyok már fiatal.
5/12 anonim válasza:
Persze, kiprobaltam, bar nekem pluszt nem adott. Ha szaraznak erzem, testapolo, vagy sikosito. De ebben is lehet fetis, hogy latod a cuccost a gumiban, aztan belatasod szerint kezdesz vele valamit. :)
6/12 anonim válasza:
Igen. Nyilván abból indul a dolog, hogy meg kell tanulni felhúzni, és ha már fenn van, "ne menjen kárba". :) Meg aztán elélvezni is más érzés benne, szabadabb érzést ad olyan értelemben, hogy bármilyen testhelyzetben élvezhetsz, lőhetsz, ahogy akarsz, nem kell utána takarítani, csak leveszed a gumit, megkötöd, kidobod és kész.
7/12 anonim válasza:
igen, néha szoktam csinálni úgy is. :D
8/12 anonim válasza:
A legtöbben kipróbálják. A haverjaim és én is kipróbáltuk 14-15 évesen.
9/12 anonim válasza:
Mindenkinek ajánlanám! Egyszerűen azért, mert előbb tanuld meg hogy "működik" a gumi, hogy kell felvenni, milyen érzetet ad. Ne akkor csodálkozz rá legelőször amikor már éles akció van - addigra már flottul menjen a bontás, felvétele stb.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!